05. sep 2018 Landsmøde

LM2018: Alle mand tager med til landsmødet

Gode snakke, nye kontakter og masser af grin. Det er nogle af årsagerne til, at Brian Herløv Sørensen fra BL Termografi deltager i Dansk Fjernvarmes landsmøde år efter år. 

Når udstillingen til Dansk Fjernvarmes landsmøde først er erklæret for åben, er der en konstant summen af aktivitet i hele Aalborg Kongres & Kultur Center. De mange udstillere står klar til en snak med nye og gamle kunder – både om konkrete projekter, men også til en snak om løst og fast om hvad der rører sig i branchen.

Brian Herløv Sørensen, afdelingschef hos BL Termografi har deltaget hvert år siden 1987 og er ikke i tvivl om hvorfor han deltager igen i år.

- Der kommer mange af vores kunder, og det er er rigtig god måde at mødes på. Vi plejer at tage af sted alle mand, da hver operatør har mange kunder, som kommer og besøger os på vores træfpunkt. Det er derfor en god mulighed for at tale med eksisterende kunder og også få nye kontakter med hjem, fortæller Brian Herløv Sørensen.

Intens og god stemning på landsmødet
Der er travlt på udstillingen i de to dage, som landsmødet varer. Men det er en god, intens og unik stemning, som skal opleves på egen hånd.

- Vi ser altid frem til landsmødet fordi vi glæder os til at opleve den intense og gode stemning. Det er altid en fantastisk stemning på vores træfpunkt og vi får snakket seriøse emner, men også grint rigtig meget sammen med vores kunder, fortæller afdelingschefen, som ikke kun har travlt under landsmødet, men også efter.

- Vi får altid rigtig travlt, når vi kommer hjem fra et landsmøde. Der er både mange nye, men også mange eksisterende kontakter, som der skal følges op på og det er jo dejligt, slutter han.

INVESTER I FREMTIDEN
Temaet til dette års landsmøde er "Invester i fremtiden". Et emne, som optager en stor del af energisektoren og ikke mindst fjernvarmebranchen.

Til årets landsmøde kan du glæde dig til at se temaet blive udfoldet af blandt andre Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, formand for Energinet, Lars Barfoed, chefstrateg ved Carnegie Investment Bank, Henrik Drusebjerg og mange, mange flere.

Se hele landsmødets program inkl. den nye TECH SCENE her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

18. sep 2018

Kursus i Ringsted: Tag hele bestyrelsen med

Varmeforsyningsloven er et af de vigtigste redskaber for bestyrelse og ledelse i et fjernvarmeselskab. I november afholdes det populære kursus i Varmeforsyningsloven i Ringsted. 

18. sep 2018

Er du ny i administrationen?

Eller har du været i branchen i flere år, men trænger til at blive opdateret på regler og gode rutiner? Så er kurset Administration og regnskab for nyansatte noget for dig. 

16. sep 2018 Energi på toppen

"Det er heldigvis sværere at ramme kritisk infrastruktur"

Energistyrelsen har stor opmærksomhed på cybersikkerhed. Søren Egede Knudsen fortæller på Energi på Toppen 26. september, hvordan forsyningssektoren kan beskytte sig.

13. sep 2018 Landsmøde

LM2018: Lilleholt ser fremtid uden bindinger

Forsyningens egen minister Lars Christian Lilleholt (V) deltager også i Dansk Fjernvarmes landsmøde i år. Han skuer mod en fremtid uden bindinger og begrænsninger i fjernvarmesektoren.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.