04. sep 2018

Har du styr på restanceinddrivelse?

Der er mange krav og faldgruber, når det kommer til restanceinddrivelse. Dansk Fjernvarme udbyder to kurser, der giver dig overblik over både paragraffer og praksis. 

Dansk Fjernvarme afholder hvert år kurser i restanceinddrivelse for alle, der sidder med håndtering og planlægning af forsyningens opkrævninger, inddrivelse af tilgodehavender og restancer. Kurset udbydes både som trin 1 og trin 2.

På trin 1 er der fokus på de grundlæggende regler om opkrævning, betaling og indbetaling. Deltagerne vil få et grundigt indblik i de grundlæggende regler om opkrævning af betaling for forsyningens ydelser, særligt levering af varme. Deltagerne vil desuden få kendskab til Dansk Fjernvarmes restancevejledning.

Trin 2 går mere i dybden med problemstillinger, som opstår, når varmeforsyningen forsøger at inddrive sine tilgodehavender hos et dødsbo, et konkursbo, i forbindelse med en rekonstruktion eller lignende. På trin 2 bliver der også formuleret l breve, som bliver drøftet og tilpasset, så alle deltagere har et konkret, brugbart forslag til standardformulering af de enkelte breve med hjem.

Du behøver ikke have deltaget på trin 1 for at deltage på trin 2.

Næste kursus i restanceinddrivelse trin 1 afholdes den 26. september i Fjernvarmens Hus. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

Næste trin 2-kursus afholdes den 27. november i Fjernvarmens Hus. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

18. sep 2018

Kursus i Ringsted: Tag hele bestyrelsen med

Varmeforsyningsloven er et af de vigtigste redskaber for bestyrelse og ledelse i et fjernvarmeselskab. I november afholdes det populære kursus i Varmeforsyningsloven i Ringsted. 

18. sep 2018

Er du ny i administrationen?

Eller har du været i branchen i flere år, men trænger til at blive opdateret på regler og gode rutiner? Så er kurset Administration og regnskab for nyansatte noget for dig. 

16. sep 2018 Energi på toppen

"Det er heldigvis sværere at ramme kritisk infrastruktur"

Energistyrelsen har stor opmærksomhed på cybersikkerhed. Søren Egede Knudsen fortæller på Energi på Toppen 26. september, hvordan forsyningssektoren kan beskytte sig.

13. sep 2018 Landsmøde

LM2018: Lilleholt ser fremtid uden bindinger

Forsyningens egen minister Lars Christian Lilleholt (V) deltager også i Dansk Fjernvarmes landsmøde i år. Han skuer mod en fremtid uden bindinger og begrænsninger i fjernvarmesektoren.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

13. sep 2018 Mødematerialer

Erfa-møde i Solvarmegruppen

Årets erfa-møde i Solvarmegruppen blev afholdt den 20. september 2018 i Silkeborg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

30. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

I slutningen af august 2018 er temadagen blevet afholdt tre gange – i Kolding, Roskilde og Aalborg. Hent indlæg med bilag her.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.