08. aug 2018

Nyt forløb til bestyrelsesmedlemmer i Holstebro, Struer og Lemvig

Kravene til bestyrelsen vokser. Derfor udbyder Dansk Fjernvarme og Danske Vandværker et nyt kursusforløb til bestyrelser. I denne omgang til Holstebro, Struer og Lemvig. 

Der er et stigende fokus på kompetencer hos det enkelte bestyrelsesmedlem i fjernvarme-, vand- og forsyningsselskaber. Der er samtidig et stort behov for netværk og vidensdeling blandt bestyrelser for at skabe den rette viden og de rette kompetencer i hele landet.

Derfor tilbyder Dansk Fjernvarme og Danske Vandværker et nyt kursusforløb til bestyrelser, som tager udgangspunkt i Kodeks for godt bestyrelsesarbejde. I 2017 og første halvdel af 2018 blev forløbet tilbudt til bestyrelser i Thy, Mors og Salling, hvilket blev en stor succes. Ny udbydes kurset til bestyrelsesmedlemmer i Holstebro, Struer og Lemvig.

- Grunden til, at vi tilbyder forløbet til et mindre geografisk område ad gangen, er, at der er rigtig meget fokus på netværk i dette forløb. Derfor skal deltagerne være relativt tæt på hinanden for at få mest ud af forløbet mens det står på, fortæller Dansk Fjernvarmes uddannelseskonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield, som er facilitator på netværksmøderne.

Stor succes i Thy, Mors og Salling
Da forløbet blev kørt i Thy Mors og Salling i 2017 og starten af 2018, var det med mange tilfredse deltagere. Blandt andre Erik Snejberg Svendsen fra Ryde Varmeværk.

- Jeg kan stærkt anbefale kursusforløbet. Man får bredt indblik i regler og arbejdsgange i bestyrelsesarbejdet, og hvordan det hænger sammen med lovgivningen på området. Man får mange gode inputs til bestyrelsesarbejdet, mens netværksforløbet giver indblik i, hvordan man rundt omkring takler problemerne, som man måske selv har kæmpet med, fortæller Erik, som anbefaler, man minimum bør være to personer med fra hver bestyrelse til kursusforløbet.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig her.

Hvis din bestyrelse ikke er placeret i Holstebro, Struer eller Lemvig, men I godt kunne tænke jer et lignende forløb, bedes du kontakte Lisbeth Aagaard Mountfield på LMO@danskfjernvarme.dk for at få skræddersyet et forløb for jer. 

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

13. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Diversitet er vejen frem i fremtidens investeringer

Jette Miller gæster i år Dansk Fjernvarmes landsmøde og hun mener, at diversitet i medarbejderstaben er vigtigt for fremtidens investeringer. 

09. aug 2018 Landsmøde

LM2019: Fremtiden er investeringstung

Du kan møde Energinets bestyrelsesformand Lars Barfoed på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som dette år har temaet "Invester i fremtiden". Vi har spurgt Lars Barfoed om investeringer i Energinet.

08. aug 2018 Energi på toppen

Energi på Toppen: Digitalisering giver bedre planlægning i Assens

Assens Fjernvarme har digitaliseret. Det giver driftsmæssige og planlægningsmæssige fordele – men også udfordringer med nok ressourcer. 

08. aug 2018

Kom til temadag om energiforliget

Hvad betyder det nye energiforlig for dig og dit selskab? Og hvad ønsker du, Dansk Fjernvarme fokuserer på i det videre arbejde med forliget? Kom til temadag i Kolding, Roskilde og Aalborg.  

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

20. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

Mødematerialerne fra temadagen bliver tilgængelig her på siden snarest.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.