08. aug 2018

Kom til temadag om energiforliget

Hvad betyder det nye energiforlig for dig og dit selskab? Og hvad ønsker du, Dansk Fjernvarme fokuserer på i det videre arbejde med forliget? Kom til temadag i Kolding, Roskilde og Aalborg.  

Lige før vi alle gik på velfortjent sommerferie, indgik et samlet Folketing det nye energiforlig. Et forlig, som påvirker alle fjernvarmeselskaber og som efterlader en lang række ubesvarede spørgsmål, som Dansk Fjernvarme har forsøgt at finde svar på siden forliget blev offentliggjort.

Dansk Fjernvarme inviterer nu til temadag, hvor vi stiller skarpt på energiforliget. Vi kigger den politiske aftale igennem og stiller skarpt på, hvad den betyder for dit selskab. Vi kigger på de elementer, der fortsat er uafklarede og vi modtager dit input til, hvilke områder Dansk Fjernvarme skal prioritere i det videre arbejde med forliget.

Dansk Fjernvarmes direktør Kim Mortensen deltager i temadagen med to indlæg og håber at få en god dialog med medlemmerne.

- Denne aftaler påvirker alle vores medlemmer i højere eller mindre grad. Derfor håber jeg at se rigtig mange medlemmer til temadagen så vi sammen kan få en dialog om, hvilke områder vi skal fokusere vores energi på, lyder det fra direktøren forud for temadagen.

Temadagen afholdes tre forskellige steder i landet her i august. Første gang allerede den 22. august i Fjernvarmens Hus. Dernæst i Roskilde den 27. august og i Aalborg den 30. august. Temadagen er udelukkende for medlemmer af Dansk Fjernvarme og Grøn Energi.

Læs mere om temadagen og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

13. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Diversitet er vejen frem i fremtidens investeringer

Jette Miller gæster i år Dansk Fjernvarmes landsmøde og hun mener, at diversitet i medarbejderstaben er vigtigt for fremtidens investeringer. 

09. aug 2018 Landsmøde

LM2019: Fremtiden er investeringstung

Du kan møde Energinets bestyrelsesformand Lars Barfoed på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som dette år har temaet "Invester i fremtiden". Vi har spurgt Lars Barfoed om investeringer i Energinet.

08. aug 2018 Energi på toppen

Energi på Toppen: Digitalisering giver bedre planlægning i Assens

Assens Fjernvarme har digitaliseret. Det giver driftsmæssige og planlægningsmæssige fordele – men også udfordringer med nok ressourcer. 

08. aug 2018

Bliv ven med udbudsloven

Hvornår er der tale om udbudspligtige ydelser og hvordan strukturer du et udbud, der overholder alle regler, men samtidig skaber værdi? Bliv klogere på dette kursus.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

20. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

Mødematerialerne fra temadagen bliver tilgængelig her på siden snarest.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.