02. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Snart åbner tilmelding til årets landsmøde

Vi kigger ind i fremtiden til årets landsmøde, som har temaet INVESTER I FREMTIDEN. Vi åbner for tilmelding og hotelbooking den 4. september kl. 10.00.

Landsmøde 2018 afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center. Tilmelding og hotelbooking åbner den 4. september kl. 10.00. Foto: Jesper Voldgaard

Dansk Fjernvarmes landsmøde samler mere end 2.000 deltagere. Flere end 1.000 deltagere tilmelder sig normalt den dag tilmeldingen åbner. I år sker dette den 4. september kl. 10.00.

Samtidig med åbning af tilmelding til landsmødet, åbnes der op for booking af hotelværelser. Især hotelbookingen oplever et stort pres fra de mange interesserede og sidste år skete der en fejl, som gjorde, at hotelbookingen var lukket ned de første par timer. I år er disse fej rettet til.

- Vi er rigtig kede af, at de mange deltagere, som sad klar sidste år, måtte vente flere timer med at booke deres hotelværelser. Derfor har vi brugt rigtig lang tid på at teste og forbedre systemet så vi ikke står i samme situation igen i år, fortæller landsmødets projektleder Simone Mørup Kristiansen.

Mulighed for at ”holde” flere værelser
En af de mange forbedringer i forhold til tidligere år, er at man nu kan ”holde” X antal værelser i 30 min. så man i ro og mag kan gennemføre sin tilmelding. Og det er ligegyldigt om man vil holde tre værelser eller 20 værelser.

- Sidste år skulle alle, der bookede, sidde og taste navn og kontaktinformation på alle deltagere ind, inden man kunne gennemføre en booking. Og så risikerede man, at værelserne gik til en anden. I år reserverer man først værelserne og kan derefter stille og roligt taste navnene ind, fortæller Simone Mørup Kristiansen.

Der bliver lavet en vejledning til hotelbooking, som kan findes på www.danskfjernvarme.dk/landsmøde inden der åbnes for tilmelding.

Undgå kø, når tilmeldingen åbner
Er der siden sidste landsmøde kommet nye medarbejdere eller bestyrelsesmedlemmer til din virksomhed eller selskab? Så kan de med fordel blive oprettet i vores medlemssystem inden tilmeldingen til landsmødet åbner, da det vil lette arbejdsgangen for både dig, dine kollegaer og os.

Hvis du ønsker en ny medarbejder eller et nyt bestyrelsesmedlem oprettet, kan du gøre det under 'Mit firma', når du er logget ind på hjemmesiden. Hvis du ikke har adgang til 'Mit firma', kan du i stedet sende vedkommendes navn, mailadresse og titel til Jette Drud på mail.

Følg løbende med på landsmødets egen side www.danskfjernvarme.dk/landsmøde, hvor vi holder dig opdateret på tilmelding, hotel, program og meget mere.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

13. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Diversitet er vejen frem i fremtidens investeringer

Jette Miller gæster i år Dansk Fjernvarmes landsmøde og hun mener, at diversitet i medarbejderstaben er vigtigt for fremtidens investeringer. 

09. aug 2018 Landsmøde

LM2019: Fremtiden er investeringstung

Du kan møde Energinets bestyrelsesformand Lars Barfoed på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som dette år har temaet "Invester i fremtiden". Vi har spurgt Lars Barfoed om investeringer i Energinet.

08. aug 2018 Energi på toppen

Energi på Toppen: Digitalisering giver bedre planlægning i Assens

Assens Fjernvarme har digitaliseret. Det giver driftsmæssige og planlægningsmæssige fordele – men også udfordringer med nok ressourcer. 

08. aug 2018

Kom til temadag om energiforliget

Hvad betyder det nye energiforlig for dig og dit selskab? Og hvad ønsker du, Dansk Fjernvarme fokuserer på i det videre arbejde med forliget? Kom til temadag i Kolding, Roskilde og Aalborg.  

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

20. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

Mødematerialerne fra temadagen bliver tilgængelig her på siden snarest.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.