02. aug 2018

Kom i øjenhøjde med aktuel dansk energi- & klimapolitik

Energipolitisk åbningsdebat 2018 tager temperaturen på den danske energisektor, få dage efter at Folketinget har taget hul på den nye sæson. Det tætpakkede program har naturligvis også fokus på fjernvarmen.

Hvad kræver det af energi- og klimapolitiske initiativer, handlinger og ressourcer når Danmark skal fastholde det, World Energy Council betegner som ”verdens bedste energisystem”? Hvilke skridt skal sikre, at den globale førertrøje fastholdes på danske hænder?

Dansk Fjernvarme, FDKV m.fl. sætter traditionen tro scenen i dagene lige efter Folketingets åbning med det store to-dages arrangement, Energipolitisk åbningsdebat 2018. Det holdes den 3. og 4. oktober 2018, midt i det energipolitiske maskinrum på Christiansborg.

De to dage byder på et tæt pakket program, hvor man i øjenhøjde kan møde de energipolitiske beslutningstagere som bliver udfordret af markedet, organisationer og energitunge virksomheder – og som skal ”stå på mål” for fremdrift, rammer, indhold og initiativer.

Energipolitisk Åbningsdebat 2018 inviterer til debat om topaktuelle temaer og tidsaktuelle problemstillinger - forsyningssikkerhed, konkurrence- og bæredygtighed, beskæftigelse, teknologi, erhvervs- og eksportfremme, teknologiudvikling og internationalt samarbejde.

Mød bl.a. Energi-, Forsynings- og Klimaminister, Lars Chr. Lilleholt, Finansminister Kristian Jensen, Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, Energiordførerne, Andreas Steenberg (RV), Pia Olsen Dyhr (SF) og Thomas Danielsen (V) samt klimaordfører Jens Joel (S) m.fl.

Masser af fjernvarme på programmet
Deltag i debatten, når vi stiller skarpt på varmesektoren i relation til EU & energibarrierer – en session, der styres i mål af Dansk Fjernvarmes vicedirektør Kim Behnke og som blandt andet har Dansk Fjernvarmes internationale chef Birger Lauersen på talerstolen med et indlæg om dansk fjernvarme som driver for grøn europæisk energiteknologi.

Vær også med, når vi med Dansk Fjernvarmes formand, borgmester Jesper Frost Rasmussen, Esbjerg Kommune (V) i spidsen, drøfter ejerskab, ansvar, økonomi og klima – en session, der afsluttes med en panelsnak med energiordførerne fra Venstre, Liberal Alliance, SF og Radikale Venstre,

Mød også direktør Jacob Brønnum, direktør for Forsyning Helsingør, formand for FDKV og direktør for Skive Fjernvarme Tage Meltofte og mange flere ved konferencen.

Her finder du program, øvrig info og tilmelding: www.fdkv.dk.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

13. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Diversitet er vejen frem i fremtidens investeringer

Jette Miller gæster i år Dansk Fjernvarmes landsmøde og hun mener, at diversitet i medarbejderstaben er vigtigt for fremtidens investeringer. 

09. aug 2018 Landsmøde

LM2019: Fremtiden er investeringstung

Du kan møde Energinets bestyrelsesformand Lars Barfoed på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som dette år har temaet "Invester i fremtiden". Vi har spurgt Lars Barfoed om investeringer i Energinet.

08. aug 2018 Energi på toppen

Energi på Toppen: Digitalisering giver bedre planlægning i Assens

Assens Fjernvarme har digitaliseret. Det giver driftsmæssige og planlægningsmæssige fordele – men også udfordringer med nok ressourcer. 

08. aug 2018

Kom til temadag om energiforliget

Hvad betyder det nye energiforlig for dig og dit selskab? Og hvad ønsker du, Dansk Fjernvarme fokuserer på i det videre arbejde med forliget? Kom til temadag i Kolding, Roskilde og Aalborg.  

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

20. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

Mødematerialerne fra temadagen bliver tilgængelig her på siden snarest.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.