28. jun 2018 PULS

PULS: Sommerens største medlemstræf

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde var igen i år i højsædet, da fjernvarmeselskaberne var samlet til sommerens største medlemstræf, der i år for alvor samlede bestyrelsesmedlemmer fra selskaberne.

220 deltagere var i år med til PULS og de fik både højaktuelle indlæg og en god mulighed for at udveksle erfaringer. Foto: Jesper Voldgaard.

Igen i år var der fyldt i det store telt på parkeringspladsen bag Fjernvarmens Hus da PULS løb af stablen i sidste uge. Faktisk var teltet et nummer større end sidste år da PULS fortsætter med at vokse år for år. Det glæder direktør Kim Mortensen, som har stået i spidsen for PULS siden arrangementets start for seks år siden.

- Det er blevet sommerens helt store medlemstræf, hvor rigtig mange ledere og bestyrelsesmedlemmer deltager. Størrelsesmæssigt kan det selvfølgelig ikke sammenlignes med vores landsmøde i oktober, men det har hele tiden været tanken, at vi ville skabe et sommertræf, hvor vores medlemmer får nogle af de samme ting, som de får til landsmødet. Nemlig muligheden for at drøfte de emner, der optager dem og blive orienteret om det seneste nye indenfor branchen, lyder det fra Kim Mortensen en uge efter PULS.

Netværk, netværk, netværk
Ligesom til landsmødet, er der også til PULS et stort fokus på netværk i pauserne. Og det kan mærkes i det store atrium i Fjernvarmens Hus, hvor pauserne foregår og hvor det kan tage rigtig lang tid at komme igennem lokalet fordi der hele tiden er nye folk at hilse på.

- Det gode ved vores branche er jo, at vi ikke er bange for at erfaringsudveksle. Der er derfor rigtig god mulighed for at få drøftet nogle konkrete problemstillinger igennem til en dag som PULS, hvor en stor del af branchen er samlet. Det glæder mig rigtig meget at se, hvordan vores medlemmer hjælper hinanden og hvor godt de fleste kender hinanden, fortæller Kim Mortensen.

Bestyrelsesmedlemmerne indtog PULS
I de første spæde år af PULS’ historie, kom der som regel 1-2 deltagere fra hvert fjernvarmeselskab til sommerens medlemstræf. Her i 2018 ser det noget anderledes ud, hvor rigtig mange selskaber kommer tre eller fire mand og nogle selskaber kommer hele seks mand til PULS. Det glæder direktøren, som også hæfter sig ved, at en langt større del af deltagerne end tidligere er bestyrelsesmedlemmer.

- Jeg synes det er rigtig positivt, at PULS er blevet et arrangement som flere og flere prioriterer. At vi nu også er nået ud til fjernvarmeselskabernes bestyrelser, som ønsker at deltage i debatten og blive endnu dygtigere til deres vigtige arbejde, er en kæmpe sejr for os. Især i år, hvor temaet til PULS var god selskabsledelse i forsyningssektoren, lød det fra en glad direktør, som allerede glæder sig til næste års PULS.

- Jeg er ikke i tvivl om, at sommerens medlemstræf vil vokse sig endnu større i 2019. Heldigvis har vi jo udvidet parkeringspladsen og her derfor plads til et endnu større telt, sagde Kim Mortensen med et smil på læben.

På gensyn til PULS i 2019.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

12. jun 2018

Bliv introduceret til branchen

Hvis du er ny i fjernvarmebranchen, er det en god ide med et introkursus. Få overblikket og find ud af hvem du skal kontakte, når du har spørgsmål.

07. jun 2018 PULS

PULS2018: Fodbold og fjernvarme

Hør hvad fodbold og fjernvarme har til fælles, når FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup indtager scenen i det store PULS-telt den 21. juni.

04. jun 2018 Landsmøde

Stadig ledige stande til landsmødet

Der har været rift om stande og træfpunkter til årets landsmøde. Men der er stadig ledige pladser, oplyser FIF Marketing.

31. maj 2018 PULS

"Der er ingen dokumenterede fordele ved konkurrenceudsættelse"

Professor Ole Helby Petersen fra RUC giver på PULS 2018 sin vurdering af effekten af konkurrenceudsættelse.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde blev afholdt tirsdag den 29. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.