12. jun 2018

På gensyn efter sommerferien!

I første halvdel af 2018 har der været afholdt 32 kurser, 7 temadage, 4 erfa-gruppemøder, 9 regionalmøder og 2 Energi på Toppen. Anden halvdel er året byder på endnu flere spændende arrangementer. 

God sommer

Inden for de næste par uger, begynder det danske land at gå i sommerferiestemning. Det gør vi også i Dansk Fjernvarmes afdeling Kurser & Events, men vi vender stærkt tilbage efter sommerferien med endnu flere spændende arrangementer.

I første halvdel af 2018 har der været rigtig mange gæster igennem Fjernvarmens Hus til både kurser, temadage og andre arrangementer. Det samme bliver gældende for anden halvdel af 2018, hvor der er planlagt knap 50 kurser, en lang række temadage, to Energi på Toppen og selvfølgelig et stort landsmøde i Aalborg.

Skal du på uddannelse i efteråret?
Hvis du mangler nogle kompetencer indenfor et bestemt område eller har brug for at opbygge et netværk med ligesindede, er der rig mulighed for dette efter sommerferien. Allerede i august står den på Forsyningsjurauddannelse, Grundlæggende bestyrelseskursus for kommunale forsyningsselskaber og Gasmotor, del 2.

Alene i september afholdes der 16 arrangementer, som spænder fra Afgifter for ledere og revisorer til Vandbehandling, trin I og Excel til regnskabsrapporter og skemaer. Leder du efter et helt andet kursus eller arrangement, kan du se det samlede udbud her.

Nyhedsbrevet Viden & Netværk holder sommerferie indtil uge 32, hvor vi igen går i gang med at holde dig og dine kollegaer opdateret på vores mange uddannelsestilbud.

Rigtig god sommer! Vi glæder os til at se jer i andet halvår af 2018.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

13. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Diversitet er vejen frem i fremtidens investeringer

Jette Miller gæster i år Dansk Fjernvarmes landsmøde og hun mener, at diversitet i medarbejderstaben er vigtigt for fremtidens investeringer. 

09. aug 2018 Landsmøde

LM2019: Fremtiden er investeringstung

Du kan møde Energinets bestyrelsesformand Lars Barfoed på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som dette år har temaet "Invester i fremtiden". Vi har spurgt Lars Barfoed om investeringer i Energinet.

08. aug 2018 Energi på toppen

Energi på Toppen: Digitalisering giver bedre planlægning i Assens

Assens Fjernvarme har digitaliseret. Det giver driftsmæssige og planlægningsmæssige fordele – men også udfordringer med nok ressourcer. 

08. aug 2018

Kom til temadag om energiforliget

Hvad betyder det nye energiforlig for dig og dit selskab? Og hvad ønsker du, Dansk Fjernvarme fokuserer på i det videre arbejde med forliget? Kom til temadag i Kolding, Roskilde og Aalborg.  

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

20. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

Mødematerialerne fra temadagen bliver tilgængelig her på siden snarest.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.