07. jun 2018 PULS

PULS2018: Fodbold og fjernvarme

Hør hvad fodbold og fjernvarme har til fælles, når FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup indtager scenen i det store PULS-telt den 21. juni.

FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup gæster årets PULS-arrangement den 21. juni. Her vil han fortælle om fællesnævnerne mellem fodbold og ledelse. Foto: Daniel Stentz.

I juni måned i år er fodbold på manges læber, når VM skydes i gang i Rusland. Fodbold indtager i år også PULS, når FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup gæster PULS, som dagens sidste indlægsholder. Men hvad har fjernvarme at gøre med fodbold og kan vores sektor lære noget af fodboldens verden?

Det har vi spurgt Jess Thorup om og ifølge cheftræneren, minder ledelse i fodboldens verden meget om ledelse i mange andre brancher – inkl. forsyningsbranchen.

- Man arbejder jo med mennesker og skal få folk til at arbejde sammen i teams. Det gælder både, når du er leder for et fodboldhold og når du er leder et hvilket som helst andet sted. I bund og grund handler det jo om at motivere og få det bedste frem i dine medarbejdere, lyder det fra cheftræneren, som stod i spidsen for FC Midtjylland da de i år blev danske mestre.

Ingen over holdet
Årets tema til PULS er god selskabsledelse i forsyningssektoren. God ledelse kan blandt andet være at få en gruppe meget forskellige individer til at spille sammen, hvilket er udfordringen i mange danske virksomheder og i høj grad også gør sig gældende på et fodboldhold. Hvis man spørger Jess Thorup, kommer man dog langt, hvis ens medarbejdere har forståelse for, at der ikke er nogen, der er vigtigere end holdet.

- Hvis man skal have sine spillere eller medarbejdere til at udvikle og udfolde sig, men der samtidig skal tages hensyn til holdkammerater eller kollegaer, er det vigtigt at skabe en forståelse af, at ingen er over holdet. Hvis man kombinerer det med et individuelt fokus, kommer man rigtig langt, lyder det fra FC Midtjyllands cheftræner.

VM-landskamp, helstegt pattegris og fadøl
Jess Thorup er sidste mand på talerstolen til PULS den 21. juni. Så snart cheftræneren er færdig med sit indlæg, bliver der tændt for storskærmen i det store PULS-telt så alle interesserede kan se VM-kampen mellem Danmark og Australien, som er blevet spillet tidligere på dagen den 21. juni.

Samtidig vil der være helstegt pattegris og fadøl, hvilket er med i deltagerprisen.

Hvis du er interesseret i at deltage i PULS den 21. juni kan du læse mere og tilmelde dig arrangementet her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

13. aug 2018 Landsmøde

LM2018: Diversitet er vejen frem i fremtidens investeringer

Jette Miller gæster i år Dansk Fjernvarmes landsmøde og hun mener, at diversitet i medarbejderstaben er vigtigt for fremtidens investeringer. 

09. aug 2018 Landsmøde

LM2019: Fremtiden er investeringstung

Du kan møde Energinets bestyrelsesformand Lars Barfoed på Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som dette år har temaet "Invester i fremtiden". Vi har spurgt Lars Barfoed om investeringer i Energinet.

08. aug 2018 Energi på toppen

Energi på Toppen: Digitalisering giver bedre planlægning i Assens

Assens Fjernvarme har digitaliseret. Det giver driftsmæssige og planlægningsmæssige fordele – men også udfordringer med nok ressourcer. 

08. aug 2018

Kom til temadag om energiforliget

Hvad betyder det nye energiforlig for dig og dit selskab? Og hvad ønsker du, Dansk Fjernvarme fokuserer på i det videre arbejde med forliget? Kom til temadag i Kolding, Roskilde og Aalborg.  

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

20. aug 2018 Mødematerialer

Temadag om energiforliget

Mødematerialerne fra temadagen bliver tilgængelig her på siden snarest.

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.