08. maj 2018 PULS

PULS 2018: Konkurrenceudsættelse kan ændre branchen

Blandt deltagerne på PULS 2018 er direktør for Viborg Fjernvarme, Morten Abildgaard, som ser frem til at høre mere om en mulig konkurrenceudsættelse. 

God selskabsledelse i forsyningssektoren. Det er temaet for årets PULS, som sætter fokus på Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Et af punkterne på programmet i det store PULS-telt bag Fjernvarmens Hus er konkurrenceudsættelse, som sammen med ordet centralisering, ser ud til at være det nye mantra i forsyningssektoren.

Direktør for Viborg Fjernvarme, Morten Abildgaard, deltager til PULS 2018 for tredje år i træk og ser meget frem til at høre mere om en mulig konkurrenceudsættelse.

- Hvis fjernvarmen lægges ud i fri konkurrence og rammevilkårene samtidig ændres, som nogle peger på, vil det ændre fundamentalt på måden at drive og udvikle fjernvarmen på i Danmark. Derfor glæder jeg mig meget til at høre mere om dette område til PULS, fortæller Morten Abildgaard.

Deltager for tredje år i træk
Morten Abildgaard er en af de mange, som deltager i PULS for anden, tredje og fjerde år i træk. En af årsagerne til dette er for at netværke med branchen.

- Til PULS får jeg en god opdatering om de mest aktuelle emner lige nu, men jeg får samtidig mødt en masse forskellige kollegaer fra hele branchen, hvilket jeg ser stor værdi i, lyder det fra direktøren fra Viborg, som derudover håber, at han til PULS vil få nogle klare signaler i forhold til det længe ventede energiforlig.

Hvis du har lyst til at høre flere deltagere fortælle hvorfor de deltager i PULS år efter år, kan du klikke her og her.

PULS afholdes den 21. juni 2018 bag Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan læse mere om PULS, se det fulde program og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

Fyringsteknik & energiproduktion

Se alle - Fyringsteknik & energiproduktion

26. apr 2018

Kom til temadag om energiudspillet

Så kom energiudspillet endelig - men hvad betyder det for fjernvarmeselskaberne og hvad synes du, at Dansk Fjernvarme især skal kæmpe for i de kommende forhandlinger? Vi sætter fokus på udspillet ved en temadag i Fjernvarmens Hus.

25. apr 2018 PULS

PULS 2018: Kom i snak med industrien

Igen i år er der til PULS mulighed for at komme i snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien. Besøg træfpunkterne og hør om konkrete løsninger til dine udfordringer.

24. apr 2018

Havvindmøller skal integreres med varme

Ros til regeringen for at spille ud med en ny vindmøllepark, men den skal ligge i Sydjylland og integreres med varmepumper, var budskabet fra Energikonference 2018.

18. apr 2018 Energi på toppen

Siemens: Øget elektrificering også i varmeproduktionen

Der skal fart under elektrificeringen, og afgifterne skal indrettes, så de fremmer det. Sådan kan budskaberne fra Siemens opsummeres forud for Energi på Toppen.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

15. maj 2018 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hillerød den 15. maj 2018, hvor deltagerne besøgte Hillerød Forsynings nye flisanlæg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

09. maj 2018 Mødematerialer

Temadag om energiudspillet

Temadagen blev afholdt onsdag den 9. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

07. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energibesparelser

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 2.-3. maj 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.

12. apr 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energimålere

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 10.-11. april 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.