08. maj 2018 PULS

PULS 2018: Konkurrenceudsættelse kan ændre branchen

Blandt deltagerne på PULS 2018 er direktør for Viborg Fjernvarme, Morten Abildgaard, som ser frem til at høre mere om en mulig konkurrenceudsættelse. 

God selskabsledelse i forsyningssektoren. Det er temaet for årets PULS, som sætter fokus på Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Et af punkterne på programmet i det store PULS-telt bag Fjernvarmens Hus er konkurrenceudsættelse, som sammen med ordet centralisering, ser ud til at være det nye mantra i forsyningssektoren.

Direktør for Viborg Fjernvarme, Morten Abildgaard, deltager til PULS 2018 for tredje år i træk og ser meget frem til at høre mere om en mulig konkurrenceudsættelse.

- Hvis fjernvarmen lægges ud i fri konkurrence og rammevilkårene samtidig ændres, som nogle peger på, vil det ændre fundamentalt på måden at drive og udvikle fjernvarmen på i Danmark. Derfor glæder jeg mig meget til at høre mere om dette område til PULS, fortæller Morten Abildgaard.

Deltager for tredje år i træk
Morten Abildgaard er en af de mange, som deltager i PULS for anden, tredje og fjerde år i træk. En af årsagerne til dette er for at netværke med branchen.

- Til PULS får jeg en god opdatering om de mest aktuelle emner lige nu, men jeg får samtidig mødt en masse forskellige kollegaer fra hele branchen, hvilket jeg ser stor værdi i, lyder det fra direktøren fra Viborg, som derudover håber, at han til PULS vil få nogle klare signaler i forhold til det længe ventede energiforlig.

Hvis du har lyst til at høre flere deltagere fortælle hvorfor de deltager i PULS år efter år, kan du klikke her og her.

PULS afholdes den 21. juni 2018 bag Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan læse mere om PULS, se det fulde program og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

12. jun 2018

Mangler du den lovpligtige uddannelse?

Er du i berøring med driften af en gasmotor uden at have de rette kompetencer? Den lovpligtige gastekniske uddannelse er en forudsætning for at arbejde med driften af gasmotorer. 

12. jun 2018

Bliv introduceret til branchen

Hvis du er ny i fjernvarmebranchen, er det en god ide med et introkursus. Få overblikket og find ud af hvem du skal kontakte, når du har spørgsmål.

07. jun 2018 PULS

PULS2018: Fodbold og fjernvarme

Hør hvad fodbold og fjernvarme har til fælles, når FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup indtager scenen i det store PULS-telt den 21. juni.

04. jun 2018 Landsmøde

Stadig ledige stande til landsmødet

Der har været rift om stande og træfpunkter til årets landsmøde. Men der er stadig ledige pladser, oplyser FIF Marketing.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde blev afholdt tirsdag den 29. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.