02. maj 2018 PULS

PULS 2018: "Det er vigtigt at have et godt forhold til dem, der betaler festen"

Når PULS 2018 løber af stablen den 21. juni, bliver det tredje gang i træk, at Leif Jeppesen fra Øster Toreby Varmeværk deltager. Læs her hvorfor Leif bliver ved med at komme tilbage til PULS. 

Tag del i debatten i det store PULS-telt den 21. juni, hvor blandt andet lokal forankring er på programmet.
Foto fra sidste års PULS af Maria T. Hedegaard

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Det er på tapetet, når det store PULS-telt bag Fjernvarmens Hus slår dørene op den 21. juni. Og blandt deltagerne kan man finde Leif Jeppesen, formand for Øster Toreby Varmeværk, som for tredje år i træk glæder sig til en dag med kollegaer fra hele branchen.

- Jeg sætter stor pris på et arrangement som PULS fordi det er en unik mulighed for at mødes med branchen og tage et kig i spåkuglen. Hvad er på vej mod os? Både på den korte og den lange bane. Og så giver det god inspiration, som jeg tager med hjem til gode snakke og debatter i min bestyrelse, fortæller Leif Jeppesen, som ikke er i tvivl om hvorfor ledere og formænd for andre fjernvarmeselskaber bør deltage:

- Man skal deltage i PULS, hvis man vil være med til at sætte skub i tingene sammen med ligesindede fra branchen. Sammen kan vi sørge for, at politikerne ikke blot taler om tingene, men rent faktisk også handler, lyder det fra formanden for Øster Toreby Varmeværk.

Lokal forankring
PULS 2018 er delt op i tre blokke og den første er en, som Leif Jeppesen ser særligt meget frem til. Den handler blandt andet om lokal forankring, hvor energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Chr. Lilleholt åbner ballet med et indlæg omkring den værdi det skaber at have et lokalt forankret forsyningsselskab.

- For os er det meget vigtigt at have et godt forhold til dem, der betaler festen – nemlig vores forbrugere. Jeg ser derfor frem til at høre mere om det og det glæder mig, at sådan et emne bliver taget op til et arrangement som PULS, slutter Leif Jeppesen.

Har du også lyst til at deltage i PULS 2018, kan se du hele programmet og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

12. jun 2018

Mangler du den lovpligtige uddannelse?

Er du i berøring med driften af en gasmotor uden at have de rette kompetencer? Den lovpligtige gastekniske uddannelse er en forudsætning for at arbejde med driften af gasmotorer. 

12. jun 2018

Bliv introduceret til branchen

Hvis du er ny i fjernvarmebranchen, er det en god ide med et introkursus. Få overblikket og find ud af hvem du skal kontakte, når du har spørgsmål.

07. jun 2018 PULS

PULS2018: Fodbold og fjernvarme

Hør hvad fodbold og fjernvarme har til fælles, når FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup indtager scenen i det store PULS-telt den 21. juni.

04. jun 2018 Landsmøde

Stadig ledige stande til landsmødet

Der har været rift om stande og træfpunkter til årets landsmøde. Men der er stadig ledige pladser, oplyser FIF Marketing.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

22. jun 2018 Mødematerialer

PULS 2018

Årets PULS blev afholdt den 21. juni i Fjernvarmens Hus i Kolding. Du kan finde materialerne fra minikurserne her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmeprojekter og konkurrenceforholdet til individuel forsyning

Temadagen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. juni 2018. Materialerne fra mødet kan hentes her.

14. jun 2018 Mødematerialer

Møde for halmgruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt på Sjælland den 12. juni 2018, hvor deltagerne besøgte det nye halmanlæg hos Hvidebæk Fjernvarmeforsyning. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde blev afholdt tirsdag den 29. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.