02. maj 2018 PULS

PULS 2018: "Det er vigtigt at have et godt forhold til dem, der betaler festen"

Når PULS 2018 løber af stablen den 21. juni, bliver det tredje gang i træk, at Leif Jeppesen fra Øster Toreby Varmeværk deltager. Læs her hvorfor Leif bliver ved med at komme tilbage til PULS. 

Tag del i debatten i det store PULS-telt den 21. juni, hvor blandt andet lokal forankring er på programmet.
Foto fra sidste års PULS af Maria T. Hedegaard

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Det er på tapetet, når det store PULS-telt bag Fjernvarmens Hus slår dørene op den 21. juni. Og blandt deltagerne kan man finde Leif Jeppesen, formand for Øster Toreby Varmeværk, som for tredje år i træk glæder sig til en dag med kollegaer fra hele branchen.

- Jeg sætter stor pris på et arrangement som PULS fordi det er en unik mulighed for at mødes med branchen og tage et kig i spåkuglen. Hvad er på vej mod os? Både på den korte og den lange bane. Og så giver det god inspiration, som jeg tager med hjem til gode snakke og debatter i min bestyrelse, fortæller Leif Jeppesen, som ikke er i tvivl om hvorfor ledere og formænd for andre fjernvarmeselskaber bør deltage:

- Man skal deltage i PULS, hvis man vil være med til at sætte skub i tingene sammen med ligesindede fra branchen. Sammen kan vi sørge for, at politikerne ikke blot taler om tingene, men rent faktisk også handler, lyder det fra formanden for Øster Toreby Varmeværk.

Lokal forankring
PULS 2018 er delt op i tre blokke og den første er en, som Leif Jeppesen ser særligt meget frem til. Den handler blandt andet om lokal forankring, hvor energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Chr. Lilleholt åbner ballet med et indlæg omkring den værdi det skaber at have et lokalt forankret forsyningsselskab.

- For os er det meget vigtigt at have et godt forhold til dem, der betaler festen – nemlig vores forbrugere. Jeg ser derfor frem til at høre mere om det og det glæder mig, at sådan et emne bliver taget op til et arrangement som PULS, slutter Leif Jeppesen.

Har du også lyst til at deltage i PULS 2018, kan se du hele programmet og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

Fyringsteknik & energiproduktion

Se alle - Fyringsteknik & energiproduktion

26. apr 2018

Kom til temadag om energiudspillet

Så kom energiudspillet endelig - men hvad betyder det for fjernvarmeselskaberne og hvad synes du, at Dansk Fjernvarme især skal kæmpe for i de kommende forhandlinger? Vi sætter fokus på udspillet ved en temadag i Fjernvarmens Hus.

25. apr 2018 PULS

PULS 2018: Kom i snak med industrien

Igen i år er der til PULS mulighed for at komme i snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien. Besøg træfpunkterne og hør om konkrete løsninger til dine udfordringer.

24. apr 2018

Havvindmøller skal integreres med varme

Ros til regeringen for at spille ud med en ny vindmøllepark, men den skal ligge i Sydjylland og integreres med varmepumper, var budskabet fra Energikonference 2018.

18. apr 2018 Energi på toppen

Siemens: Øget elektrificering også i varmeproduktionen

Der skal fart under elektrificeringen, og afgifterne skal indrettes, så de fremmer det. Sådan kan budskaberne fra Siemens opsummeres forud for Energi på Toppen.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

15. maj 2018 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hillerød den 15. maj 2018, hvor deltagerne besøgte Hillerød Forsynings nye flisanlæg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

09. maj 2018 Mødematerialer

Temadag om energiudspillet

Temadagen blev afholdt onsdag den 9. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

07. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energibesparelser

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 2.-3. maj 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.

12. apr 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energimålere

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 10.-11. april 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.