30. apr 2018 PULS

PULS 2018: "Hvad skal vi investere i?"

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Det er essensen af PULS, som besøges af mere end 200 beslutningstagere. En af dem er Bjarne Christensen fra Sindal Varmeforsyning, som ser frem til at høre mere om investeringsmuligheder. 

PULS Foto: N. Rosenvold

Den 21. juni 2018 afholdes PULS for sjette gang og mere end 200 beslutningstagere fra forsyningsbranchen mødes for at netværke og tage pulsen på aktuelle emner. En af deltagerne i det store PULS-telt bag Fjernvarmens Hus i Kolding, er formand for Sindal Varmeforsyning, Bjarne Christensen, som glæder sig til at høre mere om det aktuelle energiforlig.

- Jeg ser frem til at få en reel orientering om energiforliget og helt konkret høre noget mere om hvad vi fjernvarmeværker bør investere i i fremtiden. Og så ser jeg selvfølgelig frem til at mødes med ligesindede og også møde nye mennesker fra branchen. Jeg mener, at PULS giver en form for samhørighed i branchen, fortæller formanden, som deltager for tredje år i træk.

Få konkrete værktøjer med hjem
Til PULS kan du som deltager tilmelde dig to mini-kurser, som giver dig nogle konkrete værktøjer og gode råd med hjem i bagagen, når PULS er overstået. Du kan blandt andet blive klogere på hvordan du bruger medierne aktivt, hvordan du undgår fejlinvesteringer, og hvordan du indgår kontrakter. Og så kan du blive klogere på hvordan du må aflønne din bestyrelse, hvilket er det kursus Bjarne Christensen ser mest frem til.

- God ledelse er jo også at tage vare på medarbejdere og bestyrelse så jeg ser meget frem til at blive klogere på, hvordan man kan aflønne en god arbejdsindsats uden at komme i klemme med de mange regler, der er på området, lyder det fra formanden fra Sindal.

Du kan læse mere om de forskellige kurser her og du kan se programmet for hele PULS og tilmelde dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

Fyringsteknik & energiproduktion

Se alle - Fyringsteknik & energiproduktion

01. maj 2018

Temadag: Hvordan konkurrerer fjernvarme med individuel forsyning?

Hvordan får du og dit fjernvarmeselskab nemmere godkendt jeres projekter og sikret fjernvarmens konkurrenceevne? Kom til temadag og hør om en ny løsning. 

26. apr 2018

Kom til temadag om energiudspillet

Så kom energiudspillet endelig - men hvad betyder det for fjernvarmeselskaberne og hvad synes du, at Dansk Fjernvarme især skal kæmpe for i de kommende forhandlinger? Vi sætter fokus på udspillet ved en temadag i Fjernvarmens Hus.

25. apr 2018 PULS

PULS 2018: Kom i snak med industrien

Igen i år er der til PULS mulighed for at komme i snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien. Besøg træfpunkterne og hør om konkrete løsninger til dine udfordringer.

24. apr 2018

Havvindmøller skal integreres med varme

Ros til regeringen for at spille ud med en ny vindmøllepark, men den skal ligge i Sydjylland og integreres med varmepumper, var budskabet fra Energikonference 2018.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

23. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde afholdes tirsdag den 29. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

15. maj 2018 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hillerød den 15. maj 2018, hvor deltagerne besøgte Hillerød Forsynings nye flisanlæg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

09. maj 2018 Mødematerialer

Temadag om energiudspillet

Temadagen blev afholdt onsdag den 9. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

07. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energibesparelser

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 2.-3. maj 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.