26. apr 2018

Kom til temadag om energiudspillet

Så kom energiudspillet endelig - men hvad betyder det for fjernvarmeselskaberne og hvad synes du, at Dansk Fjernvarme især skal kæmpe for i de kommende forhandlinger? Vi sætter fokus på udspillet ved en temadag i Fjernvarmens Hus.

Rune Moesgaard
Afdelingschef
M: 24904149
rum@danskfjernvarme.dk

Fjernvarmens Hus i Kolding danner ramme, når Dansk Fjernvarme den 9. maj afholder temadag om regeringens energiudspil. Der er åbent for tilmelding. Foto: Nils Rosenvold.

Torsdag den 26. april lancerede regeringen sit længe ventede energiudspil med vægt på grøn energi i Danmark de næste mange årtier, men hvad betyder udspillet for fjernvarmeselskaberne?

Dansk Fjernvarme inviterer til temadag om indholdet i energiudspillet den 9. maj i Fjernvarmens Hus. Her kan du få indblik i udspillets kernepunkter og høre, hvad Dansk Fjernvarme vil kæmpe for i den endelige energiaftale. Du kan også komme i dialog med både Dansk Fjernvarme og andre deltagere på temadagen om, hvad du synes om udspillet og hvad du synes, Dansk Fjernvarme skal kæmpe for.

Temadagen vil blandt andet kredse om elvarmeafgiften, kraftvarmekravet, brændselsbindingen, overskudsvarme samt tilslutnings- og forblivelsespligten. Temadagen er særlig relevant for ledere og bestyrelsesmedlemmer i fjernvarme- og forsyningsselskaber og andre, som arbejder med politiske rammer i fjernvarme- og forsyningsselskaber.

Læs mere og tilmeld dig lige her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

Fyringsteknik & energiproduktion

Se alle - Fyringsteknik & energiproduktion

01. maj 2018

Temadag: Hvordan konkurrerer fjernvarme med individuel forsyning?

Hvordan får du og dit fjernvarmeselskab nemmere godkendt jeres projekter og sikret fjernvarmens konkurrenceevne? Kom til temadag og hør om en ny løsning. 

30. apr 2018 PULS

PULS 2018: "Hvad skal vi investere i?"

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Det er essensen af PULS, som besøges af mere end 200 beslutningstagere. En af dem er Bjarne Christensen fra Sindal Varmeforsyning, som ser frem til at høre mere om investeringsmuligheder. 

25. apr 2018 PULS

PULS 2018: Kom i snak med industrien

Igen i år er der til PULS mulighed for at komme i snak med virksomheder fra fjernvarmeindustrien. Besøg træfpunkterne og hør om konkrete løsninger til dine udfordringer.

24. apr 2018

Havvindmøller skal integreres med varme

Ros til regeringen for at spille ud med en ny vindmøllepark, men den skal ligge i Sydjylland og integreres med varmepumper, var budskabet fra Energikonference 2018.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

23. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde afholdes tirsdag den 29. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

15. maj 2018 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hillerød den 15. maj 2018, hvor deltagerne besøgte Hillerød Forsynings nye flisanlæg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

09. maj 2018 Mødematerialer

Temadag om energiudspillet

Temadagen blev afholdt onsdag den 9. maj 2018 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

07. maj 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energibesparelser

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 2.-3. maj 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.