28. mar 2018

Temadag: Spar penge på bedre vedligeholdelse

Har du belægninger på din varmeveksler? Har du styr på vandbehandlingen for at undgå korrosion? Der er mange penge at spare på god vedligeholdelse. 

Jern og kalk fælder ud på varmeveksleren, hvis vandet ikke er af god nok kvalitet. Bare 3 mm belægning kan reducere varmeovergangen 10 procent. Hvis der også er belægninger af mikroorganismer, vil belægningen have endnu større konsekvenser - 1 mm belægning af mikroorganismer giver også 10 procent reduktion.

Alt dette koster forbrugeren dyrt og kan heldigvis undgås ved bedre vedligeholdelse. Netop vedligeholdelse er på programmet til temadagen om forsyningssikkerhed, længere levetid og optimerede driftsomkostninger, som afholdes den 24. april. Vi stiller skarpt på vandbehandling, varmevekslere og rørsystemer og får dit fjernvarmesystem til at køre længere på literen i flere år.

På temadagen bliver du præsenteret for anbefalinger fra tre stærke og internationalt førende teknologileverandører. Anbefalingerne tager udgangspunkt i Dansk Fjernvarmes vejledning om ”Vandbehandling og korrosionsforebyggelse”. Anbefalingerne bliver på temadagen perspektiveret af to fjernvarmeværker, som begge har implementeret Dansk Fjernvarmes vejledning.

Se programmet for temadagen og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

16. apr 2018

Informationsmøde om næste kraftvarmeudbud

Dansk Kraftvarme Kapacitet afholder informationsmøde den 20. april kl. 10:00 til 12:00 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Det er også muligt at deltage uden at være andelshaver.

11. apr 2018 Energi på toppen

Forskning og testpladser sikrer eksport

COTES laver affugtere til vindmøller, og for dem er forskning og testpladser nøgleordene, når virksomheden skal udvikle sig. Mød dem på Energi på Toppen. 

09. apr 2018 Konferencer

El-kabel med gøgeunge-effekt

Det er vigtigere at skabe integration med el og varme end at bygge det nye Viking Link-kabel til England, siger professor i energiplanlægning Henrik Lund forud for Energikonference Esbjerg 2018. 

05. apr 2018

Dansk Fjernvarme er på KL Teknik og Miljø 2018

1. januar 2018 var der udskiftning på de poster i de kommunale teknik- og miljøudvalg. Derfor er Dansk Fjernvarme til stede på årets største begivenhed for politikerne -Teknik og Miljø ’ 18.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

12. apr 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energimålere

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 10.-11. april 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.

15. mar 2018 Mødematerialer

Regionalmøder 2018

Ny viden, dialog og netværk har været i højsædet til årets ni regionalmøder, som er afholdt de seneste uger. Hvis du vil se eller gense indlæggene fra de ni møder, kan de hentes her på siden.

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.