28. mar 2018

Er du nyansat ingeniør eller maskinmester?

Som ny i fjernvarmejobbet har du mange særlige forhold at sætte dig ind i. Med introkurset kommer du det hele igennem på to dage, så du kommer godt fra start.

Er du ingeniør eller maskinmester og for nylig blevet ansat i fjernvarmebranchen? Så har du måske brug for en introduktion til de opgaver og ansvarsområder, du får i dit nye job. Det får du med Dansk Fjernvarmes introkursus for nyansatte ingeniører og maskinmestre, som næste gang afholdes den 23.-24. maj.

På kurset er der fokus på tekniske problemstillinger i produktion, distribution og brugerinstallationer. Desuden kan du vælge mellem to moduler afhængig af interesser: Udbudsregler eller energispareaktiviteter.

- Ingeniører og maskinmestre har allerede en stor teknisk viden, og derfor er dette kursus også skræddersyet til dem på den måde, at det er meget mere teknisk end vores andre introkurser. Udover de tekniske aspekter af kurset får deltagerne også en introduktion til regler, love og de økonomiske rammer for fjernvarmeområdet samt indsigt i hvilke værktøjer, Dansk Fjernvarme tilbyder, og hvordan de kan benytte os som brancheforening, fortæller uddannelseskonsulent Lisbeth Aagaard Mountfield.

Introkurset er desuden en unik mulighed for at netværke med ligesindede i en ny branche.

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

11. apr 2018 Energi på toppen

Forskning og testpladser sikrer eksport

COTES laver affugtere til vindmøller, og for dem er forskning og testpladser nøgleordene, når virksomheden skal udvikle sig. Mød dem på Energi på Toppen. 

09. apr 2018 Konferencer

El-kabel med gøgeunge-effekt

Det er vigtigere at skabe integration med el og varme end at bygge det nye Viking Link-kabel til England, siger professor i energiplanlægning Henrik Lund forud for Energikonference Esbjerg 2018. 

05. apr 2018

Dansk Fjernvarme er på KL Teknik og Miljø 2018

1. januar 2018 var der udskiftning på de poster i de kommunale teknik- og miljøudvalg. Derfor er Dansk Fjernvarme til stede på årets største begivenhed for politikerne -Teknik og Miljø ’ 18.

04. apr 2018

Kom til erfa-træf om energibesparelser

Nyheder, inspiration og erfaringsudveksling er hovedingredienserne, når vi holder erfa-træf om energibesparelser den 2.-3. maj. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

12. apr 2018 Mødematerialer

Erfa-træf om energimålere

Årets erfa-træf blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 10.-11. april 2018. Materialerne fra de to dage kan hentes her.

15. mar 2018 Mødematerialer

Regionalmøder 2018

Ny viden, dialog og netværk har været i højsædet til årets ni regionalmøder, som er afholdt de seneste uger. Hvis du vil se eller gense indlæggene fra de ni møder, kan de hentes her på siden.

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.