15. mar 2018 PULS

Tilmeldingen til PULS er åbnet

Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde. Det er overskrifterne på hvad du kan opleve på PULS 2018, og booker du inden 1. april, kan du deltage for sidste års pris.

Karina Lorentzen Dehnhardt
Kommunikationskonsulent
M: 3139 6289
kld@danskfjernvarme.dk

- Er du leder eller bestyrelsesmedlem i et forsyningsselskab, og vil du gerne være med til at udvikle sektoren, så er PULS en rigtig god mulighed for dels at få ny viden og dels netværke med kollegaer fra hele landet, siger Kim Mortensen. Foto: Marie Tuxen Hedegaard.

Hvilket ansvar påhviler bestyrelsen i et forsyningsselskab, og hvornår er det ledelsen i selskabet, der træffer den afgørende beslutning? Det og meget mere kan du høre om, når det 6. PULS-arrangement afholdes den 21. juni 2018.

Årets tema er nemlig god selskabsledelse og det kan genfindes i alle fire PULS-elementer - Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde.

Energi- forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) lægger for med den politiske del, og hans indlæg vil dreje sig om betydningen af forsyningsselskabernes lokale forankring og det demokratiske ejerskab af dem.

Dernæst er ballet åbnet for en diskussion af, hvad der er god ledelse i forsyningssektoren. Udgangspunktet er de to kodekser, som er udviklet af bl.a. Dansk Fjernvarme og en række andre brancheorganisationer for både forbrugerejede og kommunale selskaber. Samtidig kan man høre, hvordan forsyningsselskabet EWII, som i 2017 kom ud i et ledelsesmæssigt stormvejr, netop har indført et kodeks for selskabsledelse som led i et arbejde med at genoprette tilliden på.

Direktør i Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, er ikke i tvivl om, hvorfor man skal deltage i PULS:

- Er du bestyrelsesmedlem eller en del af ledelsen i et forsyningsselskab, og vil du gerne være med til at udvikle sektoren, så er PULS en rigtig god mulighed for dels at få ny viden og dels netværke med kollegaer fra hele landet, forklarer han.

 

- Varmesektoren er grundlæggende en sektor, som opfører sig ganske ansvarligt. En non-profit regulering motiverer jo til at tage ejernes – og dermed forbrugernes og kundernes - interesser. Når vi alligevel gør det til et omdrejningspunkt for PULS at diskutere, hvad god selskabsledelse og bestyrelsesarbejde er, er det fordi vi tror på, at dialog omkring den indsats og det ansvar, sektorens beslutningstagere dagligt må tage, er med til at udvikle sektoren.


Få sidste års pris ved tilmelding inden 1. april
Er du hurtigt ude, er der penge at spare. Ved tilmelding inden den 1. april, kan du komme til PULS for sidste års pris – tjek program og tilmelding her eller udfyld et af tilmeldingskortene på regionalmøderne, som foregår i de kommende uger. 

Se program og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

07. mar 2018 Konferencer

Kvindernes Kampdag: Mere diversitet i energisektoren

På visitkortet står der administrerende direktør for brancheorganisationen De Frie Energiselskaber. Men ledelserne i elsektoren består stort set af identiske profiler - og hovedparten er mænd, mener Jette Miller.

07. mar 2018

Optimér jeres solvarmeanlæg

Hvis I vil have mere ud af solvarmeanlægget, kan I optimere ydelsen med kursus om optimering af solvarmedrift hos Dansk Fjernvarme.

07. mar 2018

Få styr på grundlæggende el 

Kurset ”Grundlæggende el” udbydes i Halsnæs ved Frederiksværk til april.

07. mar 2018

Temadag om forsyningssikkerhed, levetid og driftsomkostninger

Dansk Fjernvarme arrangerer temadag i april, hvor deltagerne får viden om, hvordan man får fjernvarmesystemet til at køre længere på literen og i flere år.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

15. mar 2018 Mødematerialer

Regionalmøder 2018

Ny viden, dialog og netværk har været i højsædet til årets ni regionalmøder, som er afholdt de seneste uger. Hvis du vil se eller gense indlæggene fra de ni møder, kan de hentes her på siden.

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om store varmepumper i fjernvarmen

Mere end 80 deltagere var samlet, da ny drejebog og inspirationskatalog blev præsenteret på temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 29. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.