07. mar 2018

Kom til erfa-træf om energimålere

Dansk Fjernvarme er tæt på at have et færdigt program klar til erfa-træf om energimålere i begyndelsen af april.

Et to-dages erfa-træf om energimålere er i støbeskeen og snart klar hos Dansk Fjernvarme. Det er berammet til afvikling den 10.-11. april i Fjernvarmens Hus i Kolding med overnatning på det nærliggende Scandic Hotel.

Der bliver lagt op til et meget bredtfavnende træf, der henvender sig på tværs af de ellers faste erfa-grupper, som Dansk Fjernvarme har etableret. Det bliver også et medlemsselskab af Dansk Fjernvarme, der bliver mødeansvarlig på træffet – Verdo.

Træffet kører over to dage, og der bliver på førstedagen lagt op til, at deltagerne blandt andet kommer omkring læksikring i fjernvarmen og får perspektivering på den fremtidige anvendelse af data i fjernvarmesektoren.

Andendagen – den 11. april – byder blandt andet på oplæg om dimensionering af veksler og flowberegning fra lavenergihuse. Samtidig bliver der på både første- og andendagen rig lejlighed til dialog omkring oplæggene og udveksling af erfaringer deltagerne imellem.

Har du erfaringer om energimålere at dele med andre, og vil du lære af deres? 

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

08. mar 2018 Energi på toppen

"Vi spiller på en bane med international konkurrence"

Energi på Toppen sætter næste gang fokus på eksport af vand, vind og varme. Her kan du møde Jan Hylleberg, direktør i Vindmølleindustrien – en sektor som leverer knap 33.000 arbejdspladser.

07. mar 2018 Konferencer

Kvindernes Kampdag: Mere diversitet i energisektoren

På visitkortet står der administrerende direktør for brancheorganisationen De Frie Energiselskaber. Men ledelserne i elsektoren består stort set af identiske profiler - og hovedparten er mænd, mener Jette Miller.

07. mar 2018

Optimér jeres solvarmeanlæg

Hvis I vil have mere ud af solvarmeanlægget, kan I optimere ydelsen med kursus om optimering af solvarmedrift hos Dansk Fjernvarme.

07. mar 2018

Få styr på grundlæggende el 

Kurset ”Grundlæggende el” udbydes i Halsnæs ved Frederiksværk til april.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

15. mar 2018 Mødematerialer

Regionalmøder 2018

Ny viden, dialog og netværk har været i højsædet til årets ni regionalmøder, som er afholdt de seneste uger. Hvis du vil se eller gense indlæggene fra de ni møder, kan de hentes her på siden.

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om store varmepumper i fjernvarmen

Mere end 80 deltagere var samlet, da ny drejebog og inspirationskatalog blev præsenteret på temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 29. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.