08. feb 2018 Regionalmøder

Faglige indspark og politiske strømninger på regionalmøderne

To deltagere på regionalmøderne i Maribo og Aarhus fortæller, hvorfor de også i år er med på regionalmøderne.

Når Dansk Fjernvarme holder de årlige regionalmøder i Aarhus den 8. marts og i Maribo den 14. marts, er Niklas Ringbøl Bitsch og Erik Holsko med igen i år.

- Jeg og flere af vores bestyrelsesmedlemmer deltager for at få de overordnede linjer fra Dansk Fjernvarme og Kim Mortensen vide, hvad der rører sig i branchen og politisk – særligt frem mod energiaftalen. Af de faglige indlæg ser jeg især frem til at høre mere om persondataforordningen, som jo er relevant for alle selskaber, siger Ebeltoft Fjernvarmeværks driftsleder Niklas Ringbøl Bitsch, der deltager på regionalmødet i Aarhus for fjerde år i træk.

Han fremhæver desuden det faglige netværk med fjernvarmekollegerne i regionen som en styrke ved regionalmøderne.

Bestyrelsesmedlem for Maribo Varmeværk, Erik Holsko, er på hjemmebane, når regionalmødet holdes i Maribo den 14. marts. Han har deltaget ”mange gange, i hvert fald mindst ti” siden 2001 og har forventninger, der minder om Niklas Ringbøl Bitschs.

- Jeg ser frem til opdatering på nyeste lovgivning og på, hvad Dansk Fjernvarme gør for at påvirke beslutningstagerne på Christiansborg. De faglige indlæg giver os relevante, nye faglige input. I år ser jeg frem til punkterne om god selskabsledelse og varmepumper. Vi overvejer varmepumper her i Maribo og håber, at elafgiften sættes permanent ned. Desuden er det givende at tilbringe timer sammen med gode kolleger på regionalmødet, siger Erik Holsko.

Se programmet og find dit regionalmøde her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

15. feb 2018 Regionalmøder

Kim Mortensen: Vigtig dialog med medlemmerne

Direktør Kim Mortensen og vicedirektør Kim Behnke glæder sig til at gå i dialog med dig og dine kollegaer til årets regionalmøder. De fortæller om foreningens strategiske og politiske fokus.

06. feb 2018

Energispareaftale: Strammere regler og større krav

Efterdønninger af energispareaftalen fra december 2016 mærkes stadig i form af strammere regler og større krav. Er du klar til de nye systemer?

06. feb 2018

Er dit selskab klar til den kommende skattepligt?

Reglerne for skattepligt i varmesektoren vil med stor sandsynlighed ændre sig i fremtiden. Fra 2019 kan en større del af fjernvarmeselskaberne blive skattepligtige, fortæller økonomisk seniorkonsulent. 

06. feb 2018

Er du klar til næste skridt med Excel?

Er du dus med Excel og klar til at tage næste skridt? Når først du kender de mange muligheder i Excel, kan hverdagens opgaver indenfor økonomi, administration og planlægning blive meget nemmere.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om store varmepumper i fjernvarmen

Mere end 80 deltagere var samlet, da ny drejebog og inspirationskatalog blev præsenteret på temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 29. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

25. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om tariffer i ledningsforbundne energisystemer

Temadagen er afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 25. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.