06. feb 2018

Er du klar til næste skridt med Excel?

Er du dus med Excel og klar til at tage næste skridt? Når først du kender de mange muligheder i Excel, kan hverdagens opgaver indenfor økonomi, administration og planlægning blive meget nemmere.

Foto: Niels Rosenvold

Nogle mennesker fravælger Excel inden de overhovedet er kommet i gang fordi de tror det er uoverskueligt. Men når først du har fået en introduktion til programmet mange muligheder og værktøjer, vil du opleve af hverdagens opgaver bliver nemmere og hurtigere at løse.

Specielt udviklet til Dansk Fjernvarmes medlemmer

Netop derfor har Dansk Fjernvarme et stort udbud af Excel-kurser og har siden 2016 udbydt fire årlige kurser med forskellige emner og på forskellige niveauer. Alle fire kurser er specielt udviklet og tilrettelagt til Dansk Fjernvarmes medlemmer. Den 28. februar er det Pivottabeller, der er på programmet.

Pivottabeller er nok det stærkeste værktøj til analyse af større datamængder i Excel. Særligt i kombination med udvalgte formler, kan du bearbejde store mængder data, og udlede lige præcis den information, du har brug for. For at få det største udbytte af kurset, skal du have arbejdet med Excel før og være fortrolig med almindelige funktioner og formler.

Læs mere kurset og se programmet for den 28. februar her

Rapporter og budgetmodeller
Senere på foråret, den 11. april, er der endnu et Excel-kursus for de garvede. Her lærer du at arbejde med de mere avancerede funktioner i Excel, der gør det muligt for dig at arbejde med budgetmodeller, afskrivninger og eksempelvis henlæggelser.

På kurset tager vi udgangspunkt i data fra et fjernvarmeværk, og du kommer således til at arbejde med data, som du kan relatere til i forhold til din egen hverdag.

Læs mere om Excel til rapporter og budgetmodeller og se programmet her

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

15. feb 2018 Regionalmøder

Kim Mortensen: Vigtig dialog med medlemmerne

Direktør Kim Mortensen og vicedirektør Kim Behnke glæder sig til at gå i dialog med dig og dine kollegaer til årets regionalmøder. De fortæller om foreningens strategiske og politiske fokus.

08. feb 2018 Regionalmøder

Faglige indspark og politiske strømninger på regionalmøderne

To deltagere på regionalmøderne i Maribo og Aarhus fortæller, hvorfor de også i år er med på regionalmøderne.

06. feb 2018

Energispareaftale: Strammere regler og større krav

Efterdønninger af energispareaftalen fra december 2016 mærkes stadig i form af strammere regler og større krav. Er du klar til de nye systemer?

06. feb 2018

Er dit selskab klar til den kommende skattepligt?

Reglerne for skattepligt i varmesektoren vil med stor sandsynlighed ændre sig i fremtiden. Fra 2019 kan en større del af fjernvarmeselskaberne blive skattepligtige, fortæller økonomisk seniorkonsulent. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om store varmepumper i fjernvarmen

Mere end 80 deltagere var samlet, da ny drejebog og inspirationskatalog blev præsenteret på temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 29. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

25. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om tariffer i ledningsforbundne energisystemer

Temadagen er afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 25. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.