06. feb 2018

Energispareaftale: Strammere regler og større krav

Efterdønninger af energispareaftalen fra december 2016 mærkes stadig i form af strammere regler og større krav. Er du klar til de nye systemer?

Der har altid været fokus på at kvalitetssikre energisparesager, men med aftalen fra december 2016 er der kommet endnu mere fokus på kvalitetssikring, kontrol og audit. Med de strammere regler og større krav, medfølger en større risiko for at få underkendt en sag. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at alle der arbejder med energibesparelser har styr på de nye regler.

- Det er ikke længere nok at kvalitetssikre hver energisparesag. Nu er det nødvendigt at have et system, der både kvalitetssikrer og kontrollerer, og det skal samtidigt dokumenteres. Det vil sige, at hvert varmeselskab skal beskrive, hvordan de rent faktisk kvalitetssikrer, fortæller Faglig chef i Dansk Fjernvarme, Louise Overvad Jensen.

Har du styr på de nye regler?
De nye regler gælder alle, der arbejder med energibesparelser, og selvom du har arbejdet med området i flere år, er det med at holde tungen lige i munden, hvis alle krav skal opfyldes. På kurset Kvalitetssikring og intern audit af energibesparelser får du hjælp til at imødekomme de strammere regler og større krav. Du får både en tjekliste og hands on træning, så du kan tage de gode rutiner med hjem. Og du får mulighed for at få testet nogle af dine egne medbragte besparelsesprojekter på kurset, så du er bedre rustet til at håndtere sagerne fremad.

Se hele programmet for kurset og tilmeld dig her.

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

15. feb 2018 Regionalmøder

Kim Mortensen: Vigtig dialog med medlemmerne

Direktør Kim Mortensen og vicedirektør Kim Behnke glæder sig til at gå i dialog med dig og dine kollegaer til årets regionalmøder. De fortæller om foreningens strategiske og politiske fokus.

08. feb 2018 Regionalmøder

Faglige indspark og politiske strømninger på regionalmøderne

To deltagere på regionalmøderne i Maribo og Aarhus fortæller, hvorfor de også i år er med på regionalmøderne.

06. feb 2018

Er dit selskab klar til den kommende skattepligt?

Reglerne for skattepligt i varmesektoren vil med stor sandsynlighed ændre sig i fremtiden. Fra 2019 kan en større del af fjernvarmeselskaberne blive skattepligtige, fortæller økonomisk seniorkonsulent. 

06. feb 2018

Er du klar til næste skridt med Excel?

Er du dus med Excel og klar til at tage næste skridt? Når først du kender de mange muligheder i Excel, kan hverdagens opgaver indenfor økonomi, administration og planlægning blive meget nemmere.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

08. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om indberetning af energibesparelser

Dansk Fjernvarmes temadag blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 8. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

06. feb 2018 Mødematerialer

Temadag om udvikling i fjernvarmen

Grøn Energis temadag om udvikling i fjernvarmen blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 6. februar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

29. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om store varmepumper i fjernvarmen

Mere end 80 deltagere var samlet, da ny drejebog og inspirationskatalog blev præsenteret på temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 29. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.

25. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om tariffer i ledningsforbundne energisystemer

Temadagen er afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 25. januar 2018. Materialerne fra dagen kan hentes her.