10. jan 2018

Unik lederuddannelse til forsyningsbranchen

Er du klædt på til at analysere forskellige ledelsessituationer og motivere dine medarbejdere? Bliv klogere på dig selv og udbyg dine lederevner på målrettet uddannelse.

Trods flere års erfaring, har mange ledere både brug for og lyst til at blive klædt bedre på til at håndtere og analysere hverdagens situationer bedre. Hvis du er leder og har lyst til at blive bedre til at håndtere samspillet mellem dig selv og dine medarbejdere, samt lære hvordan du sætter rammerne for, at medarbejderne imellem også er effektive, skal du læse videre her.

Målrettet forsyningsbranchen
Der findes efterhånden en del lederuddannelser rundt omkring i landet, men den Grundlæggende lederuddannelse, som udbydes af Dansk Fjernvarme og DANVA skiller sig ud fra de andre fordi den er tilpasset forsyningssektoren. Det har store fordele, hvis du spørger underviser på uddannelsen Christian Wegener Bertelsen fra Boscon & Co.

- Det er udelukkende kursister fra forsyningssektoren, der deltager på uddannelsen, hvilket giver nogle unikke muligheder for at gå i dybden med cases og diskussioner – fordi de er relevante for alle deltagerne. Samtidig skaber det også en unik mulighed for at opbygge og pleje et netværk med ligesindede, som er til stor gavn i det daglige, fortæller underviseren.

Netop det at dele skolebænk med folk fra branchen fremhæves af tidligere deltagere på uddannelsen, som understreger, at det har betydet meget at kunne forstå de øvrige deltageres organisationer og sammenligne på tværs – også i forhold til MUS-samtaler.

Praktisk tilgang til ledelse
Uddannelsen strækker sig over fem moduler og fire måneder, hvilket giver plads til refleksion og fordybelse mellem modulerne. Der er også mulighed for at sparre med de øvrige deltagere om konkrete udfordringer mellem modulerne, hvilket afspejler den praktiske tilgang til ledelse, som kendetegner uddannelsen.

- Der arbejdes altid med en konkret case fra ens hjemlige organisation, som man får feedback på fra underviserne og de øvrige kursister. Derudover har vi et modul med praktisk ledertræning, hvor vi øver ledelse på hinanden på en sjov og anderledes måde. Det modul rykker virkeligt ved folk, og findes ikke på andre tilsvarende uddannelser, fortæller underviser på Christian Wegener Bertelsen.

Læs udtalelser fra tidligere deltagere og se program for hvert af de fem moduler her, hvor du også kan tilmelde dig uddannelsen.

 

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

12. dec 2017

Flere datoer på udsolgte kurser

Fik du ikke en plads på det kursus du gerne ville på? Stor efterspørgsel har resulteret i flere datoer, så måske er du heldig at finde en ledig plads

12. dec 2017

Nyt tilbud til ledere i forsyningsbranchen

Lederforum er et årligt tilbagevendende netværksarrangement blandt ledere i forsyningsbranchen. Nu kan medlemmer af Dansk Fjernvarme også deltage til medlemspris. 

12. dec 2017 Energi på toppen

Danfoss: Danmark kan køle verden

Danmark har en styrkeposition, der kan bruges til at eksportere fjernkøling til en verden med et stigende kølebehov. Men vi halter bag vores nabolande, når det handler om hjemmemarked, mener Danfoss.

09. dec 2017 Energi på toppen

ROCKWOOL: Energiaftalen skal være ambitiøs og have mål for bygninger

Et højt ambitionsniveau for bæredygtighed skal afspejles i ambitiøse mål for effektivisering af energiforbruget i bygninger, siger Christian Jølck, Marketing Director i ROCKWOOL. På Energi på Toppen fortæller han, hvordan det kan gøre Danmark internationalt førende.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

19. dec 2017 Mødematerialer

Dialogmøde om 2400MW

Den 19. december blev der i Fjernvarmens Hus afholdt dialogmøde med Energinet om 2400 MW el-kapacitet, hvor 50 personer deltog. 
Du kan hente materialerne fra mødet her. 

06. dec 2017 Mødematerialer

Temadage om præisolerede fjernvarmerør

Distributionsgruppen har afholdt årets temadage i Fredericia den 6. december og i Roskilde den 7. december 2017. Indlæggene kan hentes her.

29. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om asset management og benchmarking

Dansk Fjernvarme har afholdt temadag om asset management og benchmarking i Fjernvarmens Hus i Kolding den 30. november 2017. Hent materialerne her.

23. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om lovgivning og teknik for røggaskondensat – biomasseanlæg

Mere end 60 deltagere var med på temadagen, der blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. november 2017. Materialerne fra dagen kan hentes her.