10. jan 2018

Stor tilfredshed med temadage og kurser

I 2017 udbød Dansk Fjernvarme 107 kurser og temadage, og deltagerne er stort set alle meget tilfredse eller tilfredse.

I morgen, torsdag den 11. januar, bliver det første kursus i 2018 afviklet i Fjernvarmens Hus i Kolding. Det er kurset ”Omlægning af regnskabsår”, der dermed er ”premiere” til endnu et år med kurser og temadage arrangeret af Dansk Fjernvarme – og der bliver noget at leve op til for de ansvarlige.

Helt friske tal fra 2017 viser nemlig, at der er meget stor tilfredshed med de kurser, temadage og workshops, der bliver udbudt af Dansk Fjernvarme. Deltagerne er henover året blevet bedt om at vurdere såvel kurser som temadage, og der er udbredt tilfredshed med deltagelsen, viser det sig.

For kursernes vedkommende erklærer 94 procent, at de enten er ”meget tilfreds” eller ”tilfreds”, mens den tilsvarende procentandel – altså ”meget tilfreds” og ”tilfreds” - i forhold til temadage lander på 87 procent. Det er et udfald, der vækker glæde hos teamleder for Arrangement & Salg, Lisbeth Aagaard Mountfield.

- Det er et overvældende skulderklap til hele organisationen, men også til de mange oplægsholdere og undervisere ude fra – der bliver simpelthen ydet en enestående indsats fra alle. Men mest af alt viser det med al tydelighed, at vi er gode til at målrette både kurser og temadage i forhold til ikke mindst vores medlemmer, siger hun.

Det er første gang, der bliver gjort en samlet status for deltagernes oplevelse af at være med på kurser og temadage arrangereret af Dansk Fjernvarme. Men selv om der altså ikke er et sammenligningsgrundlag i forhold til de foregående år, ændrer det ikke ved, at de positive tilbagemeldinger er ganske overvældende.

Flere deltagere
Samtidig noterer Lisbeth Aagaard Mountfield sig også, at der er en mindre stigning i antallet af deltagere på temadagene, mens der er nogenlunde status quo på deltagerantallet for kurserne. Det gennemsnitlige deltagerantal på temadagene er på knap 57, mens det for kursernes vedkommende landede på knap 14.

- Der er selvfølgelig en række kurser og temadage, hvor vi på forhånd er ret sikre på, at der vil være tilstrækkelig stor opbakning, mens der altid vil være en vis usikkerhed for nye tiltag. Men vi er bestemt tilfredse med, at der generelt er en stor opbakning til de aktiviteter, vi tilbyder både til medlemmer og andre, siger Lisbeth Aagaard Mountfield.

Samlet valgte 1.171 i 2017 at deltage i kurser udbudt af Dansk Fjernvarme, mens tallet for deltagere på temadage og workshops endte lidt højere – nemlig på 1.245 – i 2017. 

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

12. dec 2017

Flere datoer på udsolgte kurser

Fik du ikke en plads på det kursus du gerne ville på? Stor efterspørgsel har resulteret i flere datoer, så måske er du heldig at finde en ledig plads

12. dec 2017

Nyt tilbud til ledere i forsyningsbranchen

Lederforum er et årligt tilbagevendende netværksarrangement blandt ledere i forsyningsbranchen. Nu kan medlemmer af Dansk Fjernvarme også deltage til medlemspris. 

12. dec 2017 Energi på toppen

Danfoss: Danmark kan køle verden

Danmark har en styrkeposition, der kan bruges til at eksportere fjernkøling til en verden med et stigende kølebehov. Men vi halter bag vores nabolande, når det handler om hjemmemarked, mener Danfoss.

09. dec 2017 Energi på toppen

ROCKWOOL: Energiaftalen skal være ambitiøs og have mål for bygninger

Et højt ambitionsniveau for bæredygtighed skal afspejles i ambitiøse mål for effektivisering af energiforbruget i bygninger, siger Christian Jølck, Marketing Director i ROCKWOOL. På Energi på Toppen fortæller han, hvordan det kan gøre Danmark internationalt førende.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

19. dec 2017 Mødematerialer

Dialogmøde om 2400MW

Den 19. december blev der i Fjernvarmens Hus afholdt dialogmøde med Energinet om 2400 MW el-kapacitet, hvor 50 personer deltog. 
Du kan hente materialerne fra mødet her. 

06. dec 2017 Mødematerialer

Temadage om præisolerede fjernvarmerør

Distributionsgruppen har afholdt årets temadage i Fredericia den 6. december og i Roskilde den 7. december 2017. Indlæggene kan hentes her.

29. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om asset management og benchmarking

Dansk Fjernvarme har afholdt temadag om asset management og benchmarking i Fjernvarmens Hus i Kolding den 30. november 2017. Hent materialerne her.

23. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om lovgivning og teknik for røggaskondensat – biomasseanlæg

Mere end 60 deltagere var med på temadagen, der blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. november 2017. Materialerne fra dagen kan hentes her.