10. jan 2018

Hvordan ser fremtidens fjernvarme ud?

Fjernvarmen er under konstant udvikling, hvilket kræver en omstillingsparat sektor. Kom til temadag og få indblik i den nære og fjerne fremtid for fjernvarmen.

Hvordan ser fjernvarmen ud om 5 år? 10 år? 20 år? Ingen kan vide det med sikkerhed, men én ting er sikker: Fjernvarmesektoren er under konstant udvikling for at minimere omkostninger og udnytte ressourcerne bedst muligt. Grøn og billig fjernvarme står øverst på listen, når projekter om fremtidens fjernvarmen sparkes i gang.

Dansk Fjernvarme og Grøn Energi inviterer til temadag om udvikling i fjernvarmen, hvor vi stiller skarpt på både korte og lange fremtidsperspektiver. Dagen starter med de langsigtede briller på, hvor du kan blandt andet kan høre om projektet GigaTransmission, som har til hensigt at kortlægge mulighederne for at sammenkoble store dele af landets fjernvarmeområder.

Til temadagen tager vi også de mere kortsigtede fremtidsbriller på og får indblik i de projekter, der lige nu sætter fokus på hvilke udviklingsmuligheder, vi har i sektoren. Du kan blandt andet høre om kombinationen af geotermi og saltkraft, digitalisering af fjernvarmen og højtemperatursæsonlagring af varme i undergrunden.

Endelig kan du også høre om finansieringsmidler, hvis du og dine kollegaer har et udviklingsprojekt, I søger støtte til. Innovationsfonden, EUDP og Dansk Fjernvarme fortæller om mulighederne.

Se hele programmet for temadagen og tilmeld dig her

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

12. dec 2017

Flere datoer på udsolgte kurser

Fik du ikke en plads på det kursus du gerne ville på? Stor efterspørgsel har resulteret i flere datoer, så måske er du heldig at finde en ledig plads

12. dec 2017

Nyt tilbud til ledere i forsyningsbranchen

Lederforum er et årligt tilbagevendende netværksarrangement blandt ledere i forsyningsbranchen. Nu kan medlemmer af Dansk Fjernvarme også deltage til medlemspris. 

12. dec 2017 Energi på toppen

Danfoss: Danmark kan køle verden

Danmark har en styrkeposition, der kan bruges til at eksportere fjernkøling til en verden med et stigende kølebehov. Men vi halter bag vores nabolande, når det handler om hjemmemarked, mener Danfoss.

09. dec 2017 Energi på toppen

ROCKWOOL: Energiaftalen skal være ambitiøs og have mål for bygninger

Et højt ambitionsniveau for bæredygtighed skal afspejles i ambitiøse mål for effektivisering af energiforbruget i bygninger, siger Christian Jølck, Marketing Director i ROCKWOOL. På Energi på Toppen fortæller han, hvordan det kan gøre Danmark internationalt førende.

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

19. dec 2017 Mødematerialer

Dialogmøde om 2400MW

Den 19. december blev der i Fjernvarmens Hus afholdt dialogmøde med Energinet om 2400 MW el-kapacitet, hvor 50 personer deltog. 
Du kan hente materialerne fra mødet her. 

06. dec 2017 Mødematerialer

Temadage om præisolerede fjernvarmerør

Distributionsgruppen har afholdt årets temadage i Fredericia den 6. december og i Roskilde den 7. december 2017. Indlæggene kan hentes her.

29. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om asset management og benchmarking

Dansk Fjernvarme har afholdt temadag om asset management og benchmarking i Fjernvarmens Hus i Kolding den 30. november 2017. Hent materialerne her.

23. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om lovgivning og teknik for røggaskondensat – biomasseanlæg

Mere end 60 deltagere var med på temadagen, der blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. november 2017. Materialerne fra dagen kan hentes her.