07. dec 2017 Regionalmøder

Regionalmøder 2018: Hold øje med postkassen

Programmet for regionalmøder 2018 er på plads og er i skrivende stund på vej til din postkasse. Se allerede nu programmet online og find et regionalmøde nær dig. 

Foto: Jesper Voldgaard

Traditionen tro kommer Dansk Fjernvarme i foråret rundt i hele landet til årets regionalmøder. Programmet byder blandt andet på kodeks for god selskabsledelse, persondataloven og varmepumper, ligesom der vil være nyt fra både direktionen og Dansk Fjernvarmes faglige og politiske afdeling.

Fra Sæby til Maribo
Dialog og netværk er i højsædet, når Dansk Fjernvarme rejser rundt til regionalmøderne, som afholdes i ugerne 9, 10 og 11. Der er planlagt møder fra den nordligste del af landet til den sydligste, så der burde være god mulighed for at finde et møde nær dig.

En stor del af Dansk Fjernvarmes sekretariat deltager på møderne og ser det som en unik mulighed for at få talt med en masse medlemmer.

- Vi ser altid frem til regionalmøderne og i år er ingen undtagelse. Vi har sammensat et spændende og meget aktuelt program med indlæg, der vedrører alle vores medlemmer, fortæller direktør Kim Mortensen, der selv deltager i regionalmøderne med nyt fra direktionen.

Energistyrelsen, Rambøll og PlanEnergi
Det er dog ikke kun Dansk Fjernvarmes sekretariat, der har indlæg på møderne. Energistyrelsen kigger forbi og giver en status på sidste nyt. Rambøll har et indlæg, der skal gøre os klogere på hvordan vi effektiviserer varmeplanlægningen og nemmere får en godkendelse af fjernvarmeprojekter. Slutteligt deltager PlanEnergi med et indlæg om varmepumper med fokus på både teknik og økonomi.

Se hele programmet her og find et møde nær dig

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

09. dec 2017 Energi på toppen

ROCKWOOL: Energiaftalen skal være ambitiøs og have mål for bygninger

Et højt ambitionsniveau for bæredygtighed skal afspejles i ambitiøse mål for effektivisering af energiforbruget i bygninger, siger Christian Jølck, Marketing Director i ROCKWOOL. På Energi på Toppen fortæller han, hvordan det kan gøre Danmark internationalt førende.

07. dec 2017 Energi på toppen

Verdens største samskabelsesproces

Mindst 10 millioner mennesker verden over har været involveret i udviklingen af FN’s verdensmål for bæredygtighed. Ifølge Stine Kirstein Junge, UNDP, giver målene store muligheder for de virksomheder, der rykker først. 

07. dec 2017 Energi på toppen

Lilleholt: Bæredygtighed skal skabes billigst muligt

Vent ikke med tilmelding til Energi på Toppen, hvis du vil høre energiminister Lars Chr. Lilleholts (V) tanker om grøn omstilling. Mødet markerer også Dansk Fjernvarmes 60-års jubilæum.

 

05. dec 2017 Energi på toppen

"Bæredygtighed er ikke en nobel måde at tabe dine penge på"

PKA har med en formue på 250 milliarder kroner et særligt fokus på at investere medlemmernes penge i bæredygtighed. Her fremhæver man, at ambitiøse mål er nødvendige, hvis bæredygtighed skal tages alvorligt.

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

06. dec 2017 Mødematerialer

Temadage om præisolerede fjernvarmerør

Distributionsgruppen har afholdt årets temadage i Fredericia den 6. december og i Roskilde den 7. december 2017. Indlæggene kan hentes her.

30. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om asset management og benchmarking

Dansk Fjernvarme har afholdt temadag om asset management og benchmarking i Fjernvarmens Hus i Kolding den 30. november 2017. Hent materialerne her.

23. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om lovgivning og teknik for røggaskondensat – biomasseanlæg

Mere end 60 deltagere var med på temadagen, der blev afholdt i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. november 2017. Materialerne fra dagen kan hentes her.

13. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om garantiprovision

Dansk Fjernvarme har afholdt en temadag om garantiprovision i Fjernvarmens Hus i Kolding den 13. november 2017. Materialerne kan hentes her.