21. nov 2017 Landsmøde

Evaluering af #LM2017: Vindere udtrukket

Knap halvdelen af landsmødets 2.100 gæster har gennemført evalueringen. 10 heldige vindere er udtrukket.

Halvdelen af deltagerne har besvaret evalueringen af årets landsmøde. Foto: Jesper Voldgaard

En måned efter dette års landsmøde er Dansk Fjernvarme allerede i gang med planlægningen af LM2018, som også afholdes i Aalborg. Hvert år forsøger vi at gøre landsmødet endnu bedre, hvilket evalueringen blandt de 2.100 deltagere er en stor del af. Derfor er Dansk Fjernvarme utrolig glade for, at knap halvdelen af deltagerne har taget sig tid til at udfylde evalueringen.

Stor tilfredshed
Der er altid plads til forbedring, men heldigvis er der stor tilfredshed med årets landsmøde. Hele 95 procent af jer, der har udfyldt spørgeskemaet, er tilfredse eller meget tilfredse med landsmødet. Det er vi glade for!

Vi kan også konstatere, at der er stor tilfredshed med at holde landsmødet i Aalborg. Trods pladsmangel i udstillingen og til frokost torsdag, er der meget stor tilfredshed med at være i det nordjyske – og noget større tilfredshed, end når landsmødet afholdes i København.

Landsmødet fik for første gang i år sin egen app til smartphones. Der er blevet taget rigtig godt imod app’en – trods de sædvanlige børnesygdomme som sådan noget teknik indebærer. 9 ud af 10 deltagere har hentet vores app, og mere end 8 ud af 10 deltagere mener, det har været nemt at følge med i app’en og mener, den har givet de informationer, der var brug for. Vi videreudvikler på app’en inden næste landsmøde, så den kan blive endnu bedre.

10 heldige vindere
Ud af de mange besvarelser, har vi udtrukket 10 heldige vindere, som hver har fået tilsendt to flasker god vin. Alle vindere har fået direkte besked.

Fik du ikke deltaget i evalueringen, eller er du senere kommet i tanke om en god ide til næste landsmøde, er du altid velkommen til at sende dit forslag til landsmødets projektleder Simone Mørup Kristiansen på smk@danskfjernvarme.dk.  

Arrangementer

Filtrer søgeresultater

Close icon

Dato

Type

Kategori

Søg i alle arrangementer

  • Close icon{{::facet.Title}}

{{searchCtrl.results.length}} af {{searchCtrl.totalNumberOfResults}} resultater

El & styringsteknik

Se alle - El & styringsteknik

14. dec 2017 Energi på toppen

Se billeder fra Energi på Toppen

80 deltagere til Energi på Toppen var med til at fejre Dansk Fjernvarmes 60 års jubilæum. Se billeder og video fra dagen her!

12. dec 2017

Tak for i år!

Hos Dansk Fjernvarme har 2017 budt på knap 140 arrangementer med mere end 6.000 deltagere tilsammen. Få her et tilbageblik på 2017 og et kig frem mod 2018.  

12. dec 2017

Flere datoer på udsolgte kurser

Fik du ikke en plads på det kursus du gerne ville på? Stor efterspørgsel har resulteret i flere datoer, så måske er du heldig at finde en ledig plads

12. dec 2017

Nyt tilbud til ledere i forsyningsbranchen

Lederforum er et årligt tilbagevendende netværksarrangement blandt ledere i forsyningsbranchen. Nu kan medlemmer af Dansk Fjernvarme også deltage til medlemspris. 

Regionalmøder 2018

  • Dansk Fjernvarme kommer rundt i hele landet til ni regionale møder. Find et møde nær dig og sæt kryds i kalenderen i uge 9, 10 eller 11. 
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2018

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2018 afholdes den 25.-26. oktober i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2018

  • PULS 2018 afholdes den 21. juni i Fjernvarmens Hus, Kolding. 
Læs mere om PULS her

18. jan 2018 Mødematerialer

Temadag om nyeste lovgivning

Dansk Fjernvarme har den 18. januar 2018 afholdt den årlige temadag om nyeste lovgivning i Fjernvarmens Hus i Kolding. Materialerne fra dagen kan hentes her.

19. dec 2017 Mødematerialer

Dialogmøde om 2400MW

Den 19. december blev der i Fjernvarmens Hus afholdt dialogmøde med Energinet om 2400 MW el-kapacitet, hvor 50 personer deltog. Du kan hente materialerne fra mødet her. 

06. dec 2017 Mødematerialer

Temadage om præisolerede fjernvarmerør

Distributionsgruppen har afholdt årets temadage i Fredericia den 6. december og i Roskilde den 7. december 2017. Indlæggene kan hentes her.

29. nov 2017 Mødematerialer

Temadag om asset management og benchmarking

Dansk Fjernvarme har afholdt temadag om asset management og benchmarking i Fjernvarmens Hus i Kolding den 30. november 2017. Hent materialerne her.