28. jun 2017 Energi på toppen

#EnergiPåToppen Gambler vi med forsyningssektoren?

Ledelse må der til – men hvordan skal redskaberne se ud? Energi på Toppen tager 13. september hul på styringsværktøjerne i energisektoren. 

Under overskriften "Livsfarlig ledelse: Gambler vi med forsyningssektoren?" tager Energi på Toppen hul på efterårets program.

 

Det sker 13. september på Berlingske Media, og blandt diskussionspunkterne er, om de styringsredskaberne i centraladministration slår til – eller om der kan skitseres alternativer. Reguleringen af forsyningssektoren i Danmark står over for en store forandringer de kommende år, for regeringen lægger op til harmonisering af sektoren inspireret af elsektoren, der er liberaliseret og gennemsyret af new public management. 

 

Men i kommunerne er de ved at forlade den styringstænkning, som siden 80erne har dikteret al administrationstænkning: New public management. Decentralisering og inddragelse af relevante aktører er det nye. Staten fortsætter imidlertid – trods voksende kritik – med benchmark, liberalisering, indtægtsrammer, målstyring og standardiseringer. Men hvis det er godt nok til elsektoren, hvorfor skulle det ikke være godt nok til forsyningssektoren?

 

Energi på Toppen næste gang er den 13. september på Berlingske Media. 

 

Hvad er Energi på Toppen?

 

Energi på Toppen er Dansk Fjernvarmes topmøder om de aktuelle temaer, der er på alles læber i energisektoren. Målgruppen er beslutningstagere, journalister, embedsmænd – og ikke mindst alle  energiinteresserede.

 

Lækker brunch på toppen af København, interessante mennesker at netværke med – og ikke mindst stærke, faglige indlæg. Det er nogenlunde konceptet bag Energi på Toppen – og det, du får med hjem, når du deltager.

 

Møderne er tænkt som gå-på-arbejde-møder af to timers varighed klokken 9-11. Det giver dig mulighed for at kombinere behovet for at blive klædt fagligt på og tager hensyn til ikke at hive en arbejdsdag helt ud af kalenderen.

 

De første møder foregår på Berlingske i København – på 5. sal – med en smuk udsigt over byen.

 

Tilmeld dig her

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

09. aug 2017

Hvad kan et SRO-anlæg?

Få tre dages intens hands-on træning i kvalitetskontrol, ændringer, fejlfinding og brug af SRO-anlæg.

09. aug 2017

Kursusforløb for ledere og projektledere

De længerevarende uddannelser Projektledelse og Strategisk Ledelse klæder dig på til alle facetter af projektlederes arbejde og strategisk ledelse af fjernvarmeselskaber. 

09. aug 2017

Orden i de sideordnede aktiviteter

Skal du stå for driften af varmevekslere og varmepumper eller have ansvaret for administration og service for andre virksomheder?

09. aug 2017

Hvad betyder den nye økonomiske regulering?

Den 18. september får du viden om forhold og begreber i de politiske aftaler, som forventes at indgå i den nye økonomiske regulering af fjernvarmesektoren. 

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

16. aug 2017 Mødematerialer

Gå hjem-møde om tilskud til eldrevne varmepumper

Dansk Fjernvarme og Energistyrelsens fælles gå hjem-møde blev afholdt den 15. august 2017 i Fjernvarmens Hus. Materialerne fra mødet kan hentes her.

22. jun 2017 Mødematerialer

PULS 2017

Årets PULS blev afholdt i Kolding den 22. juni 2017. I løbet af eftermiddagen blev der afholdt syv forskellige mini-debatter. Indlæggene fra mini-debatten 'Datacentrene kommer' kan hentes her.

13. jun 2017 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde for kraftvarme- og varmepumpegruppen blev afholdt i Aarhus den 13. juni 2017. Indlæggene kan hentes her.

31. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om den kommende persondataforordning

Mere end 70 deltagere var den 31. maj 2017 samlet i Fjernvarmens Hus i Kolding til en dag med fokus på persondata og den kommende forordning. Materialerne fra dagen kan hentes her.