17. maj 2017

Skal jeres strategi lykkes?

Kurset Strategisk ledelse giver dig effektive værktøjer til at få virksomhedens strategi til at lykkes.

Som leder har du en vigtig rolle i at udvikle strategien, der sikrer selskabet en fordelagtig fremtid – og at få strategien til at leve hver eneste dag. Lederuddannelsen Strategisk ledelse giver dig effektive værktøjer til det strategiske arbejde.

 

Strategisk ledelse er for ledere, som vil udvikle deres strategiske ledelseskompetencer. Du behøver ikke nødvendigvis være på strategisk niveau i din virksomhed, men du skal kende virksomhedens overordnede målsætninger.

Uddannelsen gør dig i stand til at optimere og professionalisere ledelse af din afdeling og virksomhed ved at udvikle og styrke strategisk tænkemåde og arbejdsmodel på alle niveauer. Du lærer at skabe sammenhæng mellem strategiske, taktiske og operationelle overvejelser og lærer at analysere og definere virksomhedens strategiske forudsætninger og grundlag.

 

Uddannelsen er en overbygning til den grundlæggende lederuddannelse og er bygget op af tre moduler, som vi holder i samarbejde med DANVA. Næste uddannelsesstart er den 6. september.

 

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

19. jun 2017 PULS

#PULS2017 Vinder af lækker chokolade og portvin

Vinderen af konkurrencen om lækker portvin og chokolade er fundet.

16. jun 2017 PULS

#PULS2017 Er individuelle varmepumper landsbyernes fjernvarme?

Kan fjernvarmen forsyne boliger uden for fjernvarmenettet? På PULS på torsdag debatteres, hvordan mindre samfund får varme som andre fjernvarmekunder.

16. jun 2017 PULS

#PULS2017 Er biomasse kommet for at blive i forsyningen?

Der er under 20 ledige pladser på PULS. Så hvis du vil vide, hvad fjernvarmeselskaber kan gøre, når de ikke længere må bygge biomasseanlæg, skal du få meldt dig til PULS. 

15. jun 2017

Stor interesse for persondatakurser

Temadagen om persondata viste, at interessen for dette område er stort.  

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

22. jun 2017 Mødematerialer

PULS 2017

Årets PULS blev afholdt i Kolding den 22. juni 2017. I løbet af eftermiddagen blev der afholdt syv forskellige mini-debatter. Indlæggene fra mini-debatten 'Datacentrene kommer' kan hentes her.

13. jun 2017 Mødematerialer

Erfa-møde om kraftvarme og varmepumper

Det årlige erfa-møde for kraftvarme- og varmepumpegruppen blev afholdt i Aarhus den 13. juni 2017. Indlæggene kan hentes her.

31. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om den kommende persondataforordning

Mere end 70 deltagere var den 31. maj 2017 samlet i Fjernvarmens Hus i Kolding til en dag med fokus på persondata og den kommende forordning. Materialerne fra dagen kan hentes her.

23. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmens fremtid for overskudsvarme og varmepumper

Grøn Energi og Energistyrelsen har i fællesskab afholdt temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. maj 2017. Materialerne kan hentes her.