17. maj 2017

Skal jeres strategi lykkes?

Kurset Strategisk ledelse giver dig effektive værktøjer til at få virksomhedens strategi til at lykkes.

Som leder har du en vigtig rolle i at udvikle strategien, der sikrer selskabet en fordelagtig fremtid – og at få strategien til at leve hver eneste dag. Lederuddannelsen Strategisk ledelse giver dig effektive værktøjer til det strategiske arbejde.

 

Strategisk ledelse er for ledere, som vil udvikle deres strategiske ledelseskompetencer. Du behøver ikke nødvendigvis være på strategisk niveau i din virksomhed, men du skal kende virksomhedens overordnede målsætninger.

Uddannelsen gør dig i stand til at optimere og professionalisere ledelse af din afdeling og virksomhed ved at udvikle og styrke strategisk tænkemåde og arbejdsmodel på alle niveauer. Du lærer at skabe sammenhæng mellem strategiske, taktiske og operationelle overvejelser og lærer at analysere og definere virksomhedens strategiske forudsætninger og grundlag.

 

Uddannelsen er en overbygning til den grundlæggende lederuddannelse og er bygget op af tre moduler, som vi holder i samarbejde med DANVA. Næste uddannelsesstart er den 6. september.

 

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

17. maj 2017

Lær alt om ansættelsesret A-Z

Med dette kursus kommer du hele vejen rundt om de pligter og rettigheder, der gælder i ansættelsesforhold. 

11. maj 2017 PULS

#PULS2017: Varmepumper til fjernkøling er afhængige af dispensationer

Fjernkøling er et af de aktuelle emner på programmet på PULS den 22. juni. Astrid Birnbaum deltager i en fjernkølingsdebat som direktør for Høje Taastrup Fjernvarme, der er godt i gang med fjernkøling.

03. maj 2017 PULS

#PULS2017: Kan du undvære biomasse?

Fyrer dit anlæg med biomasse? Så er mini-debatten på PULS, Fjernvarmens Folkemøde, om fremtiden for landets 200 biomasseanlæg, måske relevant for dig.

03. maj 2017

Har I styr på arbejdsmiljøet?

Hvad siger loven om arbejdsmiljøet, og hvad betyder det for jeres arbejde? Vi giver gode værktøjer og metoder til at håndtere arbejdsmiljøarbejdet - og få mest muligt ud af indsatsen.

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

23. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmens fremtid for overskudsvarme og varmepumper

Grøn Energi og Energistyrelsen har i fællesskab afholdt temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. maj 2017. Materialerne kan hentes her.

18. maj 2017 Mødematerialer

Møde for Halmgruppen

Den 18. maj 2017 blev forårets erfa-møde afholdt i Aarhus, hvor 50 deltagere besøgte det nye halmanlæg i Lisbjerg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

16. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernkøling i Danmark

Her kan du hente indlæggene fra temadagen, der blev afholdt den 16. maj 2017 hos Høje Taastrup Fjernvarme. I løbet af dagen var der bl.a. rundvisning på et anlæg, som de leverer fjernkøling til.

10. maj 2017 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hjørring den 10. maj 2017, hvor 70 deltagere besøgte varmeforsyningens nye flisanlæg. Materialerne kan hentes her.