17. maj 2017

Har I styr på sikkerhedsreglerne?

På et varmeværk arbejder du med mange risici, men kender du sikkerhedsreglerne for arbejdspladsen og maskinanlægget? De er vigtige for alle i driften.

Deltagerne på Sikkerhedskursus for driften grundigt gennemgået de gældende regler om kedler, trykbeholdere, porte, arbejdsmiljø med mere samt kravene til driftsmedarbejdernes uddannelse.

Deltagerne får også viden om CE-mærkning af maskinanlæg, så de kan stille de rigtige krav til leverandørerne.


Kursets indhold er blandt andet arbejdsulykker på fjernvarmeværker, Arbejdstilsynets bekendtgørelser, vejledninger og krav om serviceeftersyn, maskinsikkerhed og CE-mærkning, krav til ældre og nye kedler og meget andet.

 

Kurset holdes næste gang den 13. juni og kan indgå i arbejdsgiveres lovpligtige tilbud til virksomheders arbejdsmiljørepræsentanter og ledere, der hvert år skal tilbydes 1½ dags uddannelse i sikkerhed og arbejdsmiljø.

 

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

17. maj 2017

Lær alt om ansættelsesret A-Z

Med dette kursus kommer du hele vejen rundt om de pligter og rettigheder, der gælder i ansættelsesforhold. 

11. maj 2017 PULS

#PULS2017: Varmepumper til fjernkøling er afhængige af dispensationer

Fjernkøling er et af de aktuelle emner på programmet på PULS den 22. juni. Astrid Birnbaum deltager i en fjernkølingsdebat som direktør for Høje Taastrup Fjernvarme, der er godt i gang med fjernkøling.

03. maj 2017 PULS

#PULS2017: Kan du undvære biomasse?

Fyrer dit anlæg med biomasse? Så er mini-debatten på PULS, Fjernvarmens Folkemøde, om fremtiden for landets 200 biomasseanlæg, måske relevant for dig.

03. maj 2017

Har I styr på arbejdsmiljøet?

Hvad siger loven om arbejdsmiljøet, og hvad betyder det for jeres arbejde? Vi giver gode værktøjer og metoder til at håndtere arbejdsmiljøarbejdet - og få mest muligt ud af indsatsen.

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

23. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmens fremtid for overskudsvarme og varmepumper

Grøn Energi og Energistyrelsen har i fællesskab afholdt temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. maj 2017. Materialerne kan hentes her.

18. maj 2017 Mødematerialer

Møde for Halmgruppen

Den 18. maj 2017 blev forårets erfa-møde afholdt i Aarhus, hvor 50 deltagere besøgte det nye halmanlæg i Lisbjerg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

16. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernkøling i Danmark

Her kan du hente indlæggene fra temadagen, der blev afholdt den 16. maj 2017 hos Høje Taastrup Fjernvarme. I løbet af dagen var der bl.a. rundvisning på et anlæg, som de leverer fjernkøling til.

10. maj 2017 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hjørring den 10. maj 2017, hvor 70 deltagere besøgte varmeforsyningens nye flisanlæg. Materialerne kan hentes her.