01. jan 0001 Landsmøde

Dansk Fjernvarmes stand

Du finder Dansk Fjernvarmes stand i foyeren i Aalborg Kongres & Kultur Center. Her vil du kunne møde fagfolk fra Dansk Fjernvarme, Grøn Energi og Handelsselskabet, ligesom du kan få mere at vide om aktuelle kurser fra Dansk Fjernvarme.

Også i 2018 har Dansk Fjernvarme en stand på landsmødet, hvor vi vanen tro giver plads til både Grøn Energi og Dansk Fjernvarmes Handelsselskab.

Det vil i løbet af landsmødet være muligt at møde en lang række medarbejdere fra Dansk Fjernvarme, som står klar til en snak om løst og fast, samt konkrete spørgsmål og info om kurser og arrangementer. Det vil selvfølgelig også være muligt at deltage i en konkurrence, som du kan høre mere om, når vi nærmer os landsmødet. 

Vi glæder os til at se dig. 

Landsmøde

Ses vi i Aalborg den 25.-26. oktober 2018?

Her på siden kan du finde alle informationer om Dansk Fjernvarmes landsmøde.
Tilmelding til landsmødet og booking af hotelværelser i Aalborg åbner tirsdag den 4. september.

04. jun 2018 Landsmøde

Stadig ledige stande til landsmødet

Der har været rift om stande og træfpunkter til årets landsmøde. Men der er stadig ledige pladser, oplyser FIF Marketing.

21. nov 2017 Landsmøde

Evaluering af #LM2017: Vindere udtrukket

Knap halvdelen af landsmødets 2.100 gæster har gennemført evalueringen. 10 heldige vindere er udtrukket.

08. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Hilsen fra ministeren og fjernvarmepris

Se eller gense energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholts tale ved årets landsmøde. Du kan også se uddelingen af årets fjernvarmepris til Slagslunde.

06. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Ny energiaftale og robotter

Torsdagen på årets landsmøde lukkede med debat om en ny energiaftale, mens fredagen åbnede med robotter, der får større og større betydning i fjernvarmen.