25. aug 2017 Landsmøde

Sessioner

Er du mest til politik eller teknik? Du kan herunder læse om de to sessioner, der var at vælge imellem til LM2017.

Du skal vælge en af følgende to sessioner, når du tilmelder dig Dansk Fjernvarmes landsmøde. I 2017 havde vi som noget nyt et politisk spor, som tog fat på centrale, politiske temaer omkring regulering, afgifter og konsolideringer - og et mere teknologisk, der tog et kig på, hvad fremtiden bringer for fjernvarmeselskaberne.  

Session A: Robotterne kommer!
Maskiner, computere og robotter bliver hele tiden mere intelligente – og nogle gange kræver de ikke engang mennesker til at styre dem. Men hvad betyder det på fjernvarmeområdet? Hvad kan vi vente os af fremtiden?

Session for tekniknørder - hør indlægsholdernes bud på fremtidens teknologi - lige fra droner, fremtidens varmepumper og til robotter, der rykker ind overalt på danske arbejdspladser. Dansk Fjernvarmes vicedirektør, Kim Behnke, guider dig gennem de spændende oplæg.    

Thomas Sølund, ph.d. robotteknologi, Teknologisk Institut A/S
Michael Noer-Hvarre, CMO, Drone Systems ApS
Kent Simonsen, Aktive Energi Anlæg A/S

Session B: Skal fjernvarmen forkæles?
Den kollektive fjernvarme leverer en række vigtige løsninger til det danske samfund og forbrugeren, fx billig varme, forsyningssikkerhed og grøn omstilling. Men den fælles løsning kan fortrænges af individuelle løsninger, som ikke nødvendigvis har de samme hensyn. Er løsningen at forkæle fjernvarmen og tilbyde det kollektive system et forspring og tilbyde det nogle gunstigere rammevilkår, så vi fortsat kan høste fordelene ved den fælles løsning?

Dansk Fjernvarmes direktør, Kim Mortensen, leder dig igennem afgifter, regulering og rammevilkår sammen med indlægsholderne.

Jens Holger Helbo, chefkonsulent, Skatteministeriet

Hans Henrik Lindboe, partner, EA Energianalyse

Henrik Lund, professor, Institut for Planlægning, AAU

 

Landsmøde

Landsmøde 2018 afholdes i Aalborg den 25.-26. oktober 2018

Hold dig orienteret om nyheder vedrørende landsmødet 2018 her på siden. Vel mødt i Aalborg!

21. nov 2017 Landsmøde

Evaluering af #LM2017: Vindere udtrukket

Knap halvdelen af landsmødets 2.100 gæster har gennemført evalueringen. 10 heldige vindere er udtrukket.

08. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Hilsen fra ministeren og fjernvarmepris

Se eller gense energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholts tale ved årets landsmøde. Du kan også se uddelingen af årets fjernvarmepris til Slagslunde.

06. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Ny energiaftale og robotter

Torsdagen på årets landsmøde lukkede med debat om en ny energiaftale, mens fredagen åbnede med robotter, der får større og større betydning i fjernvarmen. 

03. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Fjernvarme i byrummet

Et panel bestående af en arkitekt, en stadsdirektør, en kommunaldirektør og en forsyningsdirektør debatterede på årets landsmøde, hvordan fjernvarmen bliver borgernært gennem byudvikling.