02. maj 2018 Landsmøde

Stor jubilæumsfest på landsmødets første dag

I 2018 er det 60 år siden, at landsmødet blev afholdt for første gang. Det bliver fejret til et brag af en jubilæumsfest torsdag den 25. oktober i Aalborg. 

Torsdagens jubilæumsfest er ikke noget du vil gå glip af! Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med denne side for løbende info. 

Bordreservation til aftenarrangementet
Bordplanen til den store jubilæumsfest bliver lavet FØR landsmødet. Det betyder, at du ikke som i foregående år skal stå i kø ved sekretariatet torsdag formiddag for at reservere pladser. I stedet bliver du automatisk tildelt en plads i den rækkefølge, du tilmelder dig – og du skal således ikke foretage dig andet end at tilmelde dig festen for at få en plads. 

Men da landsmødet også er stedet, hvor du møder kolleger og samarbejdspartnere, har du måske et ønske om at sidde sammen med nogle bestemte til festen. Har du et sådant særligt ønske, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme det – det er dog en forudsætning, at begge parter har ønsket at blive placeret sammen.

Kolleger og/eller bestyrelsesmedlemmer fra samme firma placeres som udgangspunkt altid sammen.

Ønsker til bordplacering sendes til Jette Drud på jed@danskfjernvarme.dk når vi nærmer os landsmødet. 

Landsmøde

Ses vi i Aalborg den 25.-26. oktober 2018?

Her på siden kan du finde alle informationer om Dansk Fjernvarmes landsmøde.
Tilmelding til landsmødet og booking af hotelværelser i Aalborg åbner tirsdag den 4. september.

04. jun 2018 Landsmøde

Stadig ledige stande til landsmødet

Der har været rift om stande og træfpunkter til årets landsmøde. Men der er stadig ledige pladser, oplyser FIF Marketing.

21. nov 2017 Landsmøde

Evaluering af #LM2017: Vindere udtrukket

Knap halvdelen af landsmødets 2.100 gæster har gennemført evalueringen. 10 heldige vindere er udtrukket.

08. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Hilsen fra ministeren og fjernvarmepris

Se eller gense energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholts tale ved årets landsmøde. Du kan også se uddelingen af årets fjernvarmepris til Slagslunde.

06. nov 2017 Landsmøde

LM2017: Ny energiaftale og robotter

Torsdagen på årets landsmøde lukkede med debat om en ny energiaftale, mens fredagen åbnede med robotter, der får større og større betydning i fjernvarmen.