Livsfarlig ledelse - gambler vi med forsyningssektoren?

Kom med til gå-på-arbejde-morgenmøde med energisektoren om styringsredskaberne i centraladministrationen - new public management og kommercialisering - når Dansk Fjernvarme inviterer til ”Energi på Toppen” i hjertet af København den 13. september.

14. sep 2017 Energi på toppen

Eksperter: Der er brug for mere åbenhed

Der skal være langt mere åbenhed om politikudviklingen, hvis styringsværktøjer som New Public Management og benchmarking skal virke i praksis, lød det fra en række eksperter ved Dansk Fjernvarmes konference Energi På Toppen.

13. sep 2017 Energi på toppen

Dansk Erhverv: Selskaberne skal effektivt levere kerneydelsen

Dansk Erhverv har ikke en foretrukken ejerform i forsyningssektoren. Men organisationen ønsker en regulering af sektoren, der sikrer stabile leverancer til konkurrencedygtige priser.

11. sep 2017 Energi på toppen

FSE: Store udfordringer ved nuværende el-regulering

Jan Ove Jensen fra Foreningen af Slutbrugere af Energi, som gæster Energi på Toppen 13. september, vil have elselskabernes kommercielle aktiviteter adskilt fra netselskaberne.

24. aug 2017 Energi på toppen

Pluss: Lag på lag-styring er ikke i forbrugernes interesse

Jørgen Ulrik Jensen fra Pluss mener, at hvis politikerne skal turde slippe lidt af detailreguleringen og have tillid til, at forsyningsselskaberne kan selv, kræver det kompetente og moderne bestyrelser.