Temamøder

Temadag om den kommende persondataforordning

Kom og bliv klogere på den kommende persondataforordning, der træder i kraft den 25. maj 2018.

Birthe Boisen
Juridisk konsulent
M: 21452248
bfb@danskfjernvarme.dk

Temadagen har tidligere været meldt overtegnet, men der er blevet åbnet for flere pladser, så der er nu ganske få ledige pladser tilgængelige. Tilmelding sker her på siden.

Fra den 25. maj 2018 er der et lovkrav om, at dit selskab skal håndtere persondata i overensstemmelse med EU's persondataforordning. De danske myndigheder arbejder med fortolkning og forståelse af kravene, og Dansk Fjernvarme har deltaget i de to stormøder, der har været indtil videre.

På temadagen vil der blive redegjort for kravene i forordningen, hvor langt de danske myndigheder er p.t. samt det arbejde, som Dansk Fjernvarme blandt andet er involveret i til afdækning af de særlige områder, der vedrører persondata og levering af fjernvarme.

Mødeleder
Birthe Boisen, Dansk Fjernvarme

Program
Der er kaffe og morgenbrød klar fra kl. 09.30

10.00 Velkomst og gennemgang af dagens program
v/ Birthe Boisen, Dansk Fjernvarme

10.15 Introduktion til Dansk Fjernvarmes Vejledning om persondata
v/ Birthe Boisen, Dansk Fjernvarme

10.30 Hvad er persondata?
• Forskellen på almindelige og følsomme data
• Hvilke data har vi i forsyningssektoren, herunder målerdata, kreditoplysninger, CPR-numre
• Hvordan behandler vi persondata, hvem ejer persondata?
• Behandling af ansattes personoplysninger
v/ advokat Pia Moltke Jensen, DLA Piper Denmark

11.00 Pause

11.15 Aftaler om forsyning
• Skal der samtykke til for at levere varme?
• De registreredes rettigheder, herunder ret til indsigt, ret til berigtigelse, dataportability og sletning
• Databehandleraftalen
v/ advokat Pia Moltke Jensen, DLA Piper Denmark

12.00 Frokost

12.45 Persondata fra en it-vinkel
• Hvordan indarbejdes kravene i persondataforordningen i vores it-systemer, kan vi stille krav?
• Hvad er kravene til privacy by design og privacy by default?
• Skal vi have en Dataprotectionofficer, herunder forskel på private og offentlige selskaber
• Dataflowsanalyse og konsekvensanalyser, hvornår er der krav om det?
• Sikkerhedsbrister og anmeldelse
v/ advokat Martin Hjørlund Nielsen, Plesner Advokatpartnerselskab

13.45 Privatlivspolitik og It-sikkerhedstjekket
v/ Henrik Lund Pors, DFF-EDB

14.05 Kaffe og kage

14.30 Hvordan kommer mit selskab i gang med arbejdet vedr. persondata?
v/ advokat Martin Hjørlund Nielsen, Plesner Advokatpartnerselskab

15.10 Hvor meget dokumentation og arbejde i forhold til persondata er nok?
De 12 spørgsmål fra Datatilsynet og artikel 30 i persondataforordningen.
v/ Birthe Boisen, Dansk Fjernvarme

15.30 Hvad sker der på persondataområdet?
v/ Birthe Boisen, Dansk Fjernvarme

15.45 Input fra deltagerne
Hvad har medlemmerne brug for, at Dansk Fjernvarme fokuserer på fremadrettet i forhold til persondata?

15.55 Afslutning

16.00 Tak for i dag

Kontakt
• Birthe Boisen på bfb@danskfjernvarme.dk ved spørgsmål om temadagens program og indhold samt persondataforordningen generelt
• Jette Drud på jed@danskfjernvarme.dk ved spørgsmål om tilmelding og evt. afbud til temadagen

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

24. maj 2017

Se billederne: Temadag om fjernvarmens fremtid trak fulde huse

Auditoriet hos Dansk Fjernvarme var fyldt op, da Energistyrelsen og Grøn Energi inviterede til temadag om fjernvarmens fremtid for overskudsvarme og varmepumper.

22. maj 2017 Landsmøde

LM2017: Nu kan du snart sikre dig et træfpunkt

Om en uge kan medlemmer hos FIF Marketing booke træfpunkter og stande til Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017, der i år afholdes i Aalborg.

18. maj 2017 PULS

#PULS2017: Ny workshop om FNs 17 verdensmål og fjernvarme

Hvordan kan fjernvarmeselskaber bidrage til FNs 17 verdensmål om bæredygtighed? Få svaret ved en nyoprettet mini-debat på PULS den 22. juni.

17. maj 2017 PULS

#PULS2017: Vil I ledes med New Public Management?

Regeringen lægger op til New Public Mangement i forsyningsvirksomheder, men er det en god idé? Professor Jacob Torfing giver sine bud på PULS – og her. 

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

23. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernvarmens fremtid for overskudsvarme og varmepumper

Grøn Energi og Energistyrelsen har i fællesskab afholdt temadagen i Fjernvarmens Hus i Kolding den 23. maj 2017. Materialerne kan hentes her.

18. maj 2017 Mødematerialer

Møde for Halmgruppen

Den 18. maj 2017 blev forårets erfa-møde afholdt i Aarhus, hvor 50 deltagere besøgte det nye halmanlæg i Lisbjerg. Materialerne fra dagen kan hentes her.

16. maj 2017 Mødematerialer

Temadag om fjernkøling i Danmark

Her kan du hente indlæggene fra temadagen, der blev afholdt den 16. maj 2017 hos Høje Taastrup Fjernvarme. I løbet af dagen var der bl.a. rundvisning på et anlæg, som de leverer fjernkøling til.

10. maj 2017 Mødematerialer

Møde for Flis- og brændselspillegruppen

Forårets erfa-møde blev afholdt i Hjørring den 10. maj 2017, hvor 70 deltagere besøgte varmeforsyningens nye flisanlæg. Materialerne kan hentes her.