Temamøder

PULS 2017: Hvordan leder vi forsyningssektoren bedst?

Fjernvarmens folkemøde fejrer 5 år med et spændende program med fokus på ledelse og bæredygtighed.

Karina Lorentzen Dehnhardt
Kommunikationskonsulent
kld@danskfjernvarme.dk
M: 31396289

PULS er fjernvarmens folkemøde – og vi er stolte over, at dette år er femte gang, vi kan samle mere end 200 bestyrelsesmedlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere om at netværke og tage pulsen på energisektoren.

I år sætter vi særligt fokus på ledelse og bæredygtighed – blandt andet for at se på alternativer til new public management. For er der alternativer til ensidigt fokus på skemaer, måsæltninger, standarder og hovedløse effektiviseringer? 

Det og meget andet kan du få svar på den 22. juni. For vi har inviteret en sand perlerække af dygtige folk – både helt tæt på sektoren og udefra – for at give nye idéer og perspektiver til det daglige arbejde. 

Vi knokler i øjeblikket med at lægge sidste hånd på jubilæumsprogrammet, hvor du blandt andet kan møde:

Mogens Lykketoft, fhv. fmd for Folketinget (S)
Steen Hildebrandt, professor ved CBS
Lars Christian Lilleholt, Energi-, forsynings- og klimaminister (V)    
Jacob Torfing, professor ved Roskilde Universitet
Jens Joel, MF (S)
Søren Egge, MF (Ø)
Thomas Danielsen, MF (V)
Kristian Weise, direktør for tænketanken Cevea

Sædvanen tro er der også en række mini-debatter, hvor du kan dykke ned i en perlerække af faglige temaer. Der er i år mulighed for at tilmelde sig følgende: 

A: Kort og godt – Forsyning i 2030: Hvordan ser forsyningslandkortet ud i 2030? Hvad kan vi forvente af konsolideringer i forsyningssektoren inden for og på tværs af forsyningsarterne?

B: Kollektiv individuel varme: Hvordan kan den kollektive fjernvarme forsyne individuelle huse? Om individuelle varmepumper udenfor det fælles net.

C: Flis nok til alle? Biomasse er rygraden i fjernvarmen, men hvordan indpasses i vind og sol? Om forsyningssikkerhed med biomasse.

D: Datacentrene kommer: Hvordan nyttiggøres spildvarme? Og hvordan kommer indkøbscentre, industri, transformerstationer med på genbrugsvarmevognen? 

E: ’Be cool’ – Fjernkøling som eksporteventyr: Grønne danske løsninger er forudsætning for eksport. Lige nu arbejdes meget med fjernkøling som næste store nye teknologiske eksporteventyr.

F: Liberalisering af affaldsanlæg: Hvad er konsekvensen for fjernvarmen, hvis regeringen får held med liberalisering af indføre indtægtsrammer for produktionen?

Der vil være to runder med mini-debatter. Hver deltager skal derfor tilmelde sig to af ovennævnte mini-debatter.

PULS finder sted 22. juni i et ”folkemødetelt” ved Fjernvarmens hus i Kolding. Vi forsøger at holde en uformel stemning, fx er der powerpoint-fri zone i hovedteltet.

Tag hele bestyrelsen med, eller brug dagen som en faglig sommerudflugt for medarbejderne. Vi slutter traditionen tro med helstegt pattegris og en levende opsamling.

Sidste års pris ved hurtig tilmelding
Vi er i jubilæumshumør og kan derfor tilbyde dig sidste års deltagerpris ved hurtig tilmelding inden den 1. april – herefter gælder 2017-priser. Vi glæder os til at se jer! 

Læs mere om PULS her.

Kontakt
• Karina Lorentzen Dehnhardt på kld@danskfjernvarme.dk eller tlf. 3139 6289 ved spørgsmål om program og indhold
• Jette Drud på jed@danskfjernvarme.dk eller tlf. 7630 8029 ved spørgsmål om login, tilmelding eller afbud

Arrangementer

Søg i alle arrangementer

24. mar 2017 PULS

#PULS2017 Sidste chance - kom afsted til 2016-pris

Kom til Fjernvarmens Folkemøde for sidste års pris og mød Mogens Lykketoft og Lars Christian Lilleholt. Men book inden 1. april, for derefter gælder 2017-priser.

23. mar 2017

Mange vil høre om persondata

Dansk Fjernvarmes temadag om persondata blev overtegnet på få dage, men der er mere information og et nyt arrangement på vej.

22. mar 2017

Sådan eksporterer vi energiteknologi for 100 mia. i 2020

DI forventer, at danske virksomheder eksporterer energiteknologi for 100 mia. kr. i 2020. Målet er tema på konferencen ”Fremtidens energi” ved Maskinmestrenes Forening og Dansk Fjernvarme 24. april. 

22. mar 2017

Vil du dele erfaringer om energibesparelser?

Arbejder du med energibesparelser, men mangler kolleger at sparre og udvikle med? Så er erfa-træffet om energibesparelser den 24. og 25. april noget for dig.

Regionalmøder

  • Regionalmøderne er slut for i år. Læs mere om regionalmøder her - og glæd dig til 2018.
Læs mere om regionalmøderne her

Landsmøde 2017

  • Dansk Fjernvarmes landsmøde 2017 afholdes i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. 
Læs mere om landsmødet her

PULS 2017

  • PULS 2017 afholdes den 22. juni i Fjernvarmens Hus. 
Læs mere om PULS her

21. mar 2017 Mødematerialer

Regionalmøder 2017

Årets ni regionalmøder rundt om i landet er nu vel overstået. Indlæggene fra møderne, der er afholdt fra 28. februar til 21. marts, kan hentes her.

16. mar 2017 Mødematerialer

Temadag om etablering og drift af solvarme

På temadagen, der blev afholdt i Kolding den 15. marts 2017, blev der også præsenteret et inspirationskatalog for solvarme. Dét, og alle indlæggene fra dagen, kan hentes her.

08. feb 2017 Mødematerialer

Temadag om vækst i fjernvarmesektoren

Temadag om vækst i fjernvarmesektoren afholdt d. 7. februar 2017 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Temadagen var velbesøgt og mødematerialer kan hentes her.

06. feb 2017 Mødematerialer

Erfa-møde i erfa-gruppen for affaldsvarme

Det årlige erfa-møde for affaldsvarmegruppen blev afholdt den 2. februar 2017 i Fjernvarmens Hus i Kolding. Indlæggene kan ses her.